Locuri incredibile: Pădurea de bambus Sagano

Locuri incredibile: Pădurea de bambus Sagano
 
 

O plimbare prin pădure poate suna adeseori ca ceva desprins dintr-un film horror. Dar nu e chiar aşa! Dacă iubeşti natura, atunci sigur te gândeşti mai degrabă la o zi în care să te ascunzi prin desişuri, să admiri animalele în mediul lor natural, să te bucuri de freamătul lin al naturii şi de cântecul păsărelelor... poate faci chiar şi un picnic. Cool

Pădurea pe care am descoperit-o azi e departe de a fi unul dintre aceste locuri. Desigur, şi aici te poţi bucura de linişte, însă frumuseţea naturii este cea care îţi taie răsuflarea în Pădurea de bambus Sagano!

Pădurea de bambus Sagano

Sursa

Pădurea de bambus Sagano

Localizată în Arashiyama, din apropiere de Kyoto, Japonia, Pădurea de bambus Sagano este considerată a fi una dintre cele mai spectaculoase păduri ale Asiei. Şi nu este greu de înşeles de ce! Pădurea este pavată cu alei frumos amenajate, pentru ca cei care ajung aici să se poată bucura de linişte şi de plimbări lungi.

Pădurea de bambus Sagano

Sursa

Pădurea de bambus Sagano

Sursa

Ce este special la această pădure de bambus este, dincolo de peisajul deosebit pe care îl conturează în imagini, chiar sunetul emanat de vânt atunci când trece printre copaci. Trunchiul bambuşilor vibrează sub atingerea vântului, creând un sunet atât de plăcut, încât, spun cei care au vizitat pădurea, îţi rămâne în minte şi are puterea de a te linişti de fiecare dată.

Ţi-ar plăcea să faci o plimbare prin Pădurea de bambus Sagano?

 

Descoperă şi alte locuri incredibile din lume: Grădina Zeilor din Colorado şi oraşul Saarburg din Germania. Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers