Locuri incredibile: Pădurea de bambus Sagano

Locuri incredibile: Pădurea de bambus Sagano
 
 
 

O plimbare prin pădure poate suna adeseori ca ceva desprins dintr-un film horror. Dar nu e chiar aşa! Dacă iubeşti natura, atunci sigur te gândeşti mai degrabă la o zi în care să te ascunzi prin desişuri, să admiri animalele în mediul lor natural, să te bucuri de freamătul lin al naturii şi de cântecul păsărelelor... poate faci chiar şi un picnic. Cool

Pădurea pe care am descoperit-o azi e departe de a fi unul dintre aceste locuri. Desigur, şi aici te poţi bucura de linişte, însă frumuseţea naturii este cea care îţi taie răsuflarea în Pădurea de bambus Sagano!

Pădurea de bambus Sagano

Sursa

Pădurea de bambus Sagano

Localizată în Arashiyama, din apropiere de Kyoto, Japonia, Pădurea de bambus Sagano este considerată a fi una dintre cele mai spectaculoase păduri ale Asiei. Şi nu este greu de înşeles de ce! Pădurea este pavată cu alei frumos amenajate, pentru ca cei care ajung aici să se poată bucura de linişte şi de plimbări lungi.

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Pădurea de bambus Sagano

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Sursa

Pădurea de bambus Sagano

Sursa

Ce este special la această pădure de bambus este, dincolo de peisajul deosebit pe care îl conturează în imagini, chiar sunetul emanat de vânt atunci când trece printre copaci. Trunchiul bambuşilor vibrează sub atingerea vântului, creând un sunet atât de plăcut, încât, spun cei care au vizitat pădurea, îţi rămâne în minte şi are puterea de a te linişti de fiecare dată.

Ţi-ar plăcea să faci o plimbare prin Pădurea de bambus Sagano?

 

Descoperă şi alte locuri incredibile din lume: Grădina Zeilor din Colorado şi oraşul Saarburg din Germania. Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.