Locuri incredibile: oraşul de sub munte, Setenil de las Bodegas din Spania - GALERIE FOTO

Locuri incredibile: oraşul de sub munte, Setenil de las Bodegas din Spania - GALERIE FOTO
 
 
 

Întotdeauna m-am întrebat ce le trece prin cap oamenilor care aleg să trăiască în locuri periculoase sau bizare… De ce ai alege să locuieşti lângă un vulcan sau într-o zonă unde uraganele şi tornadele sunt la ordinea zilei? Dar în Setenil de la Bodegas din Spania cred că mi-ar plăcea şi mie să locuiesc, cu toate că arată ca un oraş lovit de un meteorit! Laughing

Întotdeauna m-am întrebat ce le trece prin cap oamenilor care aleg să trăiască în locuri periculoase sau bizare… De ce ai alege să locuieşti lângă un vulcan sau într-o zonă unde uraganele şi tornadele sunt la ordinea zilei? Dar în Setenil de la Bodegas din Spania cred că mi-ar plăcea şi mie să locuiesc, cu toate că arată ca un oraş lovit de un meteorit!

De fapt, aici locuiesc sub o stâncă aproximativ 3 000 de persoane. Setenil de las Bodegas este un orăşel plin de căsuţe albe simpatice construite în şi din peretele de stâncă ale Cheilor Râului Trejo. Comoditatea este principalul motiv pentru care locuitorii aleg să rămână aici, deoarece nu trebuie să construiască o întreagă casă, ci doar o faţadă, pentru că de restul se ocupă peretele de stâncă! Cine nu ar vrea să locuiască aici?

Descrierile nu-şi mai au rostul aici, pentru că imaginile vor fi cele care te vor lăsa fără cuvinte, aşa că te invit să explorezi oraşul de sub munte în galeria foto! Laughing

   

Descoperă și alte locuri incredibile din lume: McLaren Technology Center și Locuri incredibile mai puțin cunoscuteVezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Poze incredibile cu oraşul de sub munte

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.