Locuri incredibile: oraşul de sub munte, Setenil de las Bodegas din Spania - GALERIE FOTO

Locuri incredibile: oraşul de sub munte, Setenil de las Bodegas din Spania - GALERIE FOTO
 
 

Întotdeauna m-am întrebat ce le trece prin cap oamenilor care aleg să trăiască în locuri periculoase sau bizare… De ce ai alege să locuieşti lângă un vulcan sau într-o zonă unde uraganele şi tornadele sunt la ordinea zilei? Dar în Setenil de la Bodegas din Spania cred că mi-ar plăcea şi mie să locuiesc, cu toate că arată ca un oraş lovit de un meteorit! Laughing

Întotdeauna m-am întrebat ce le trece prin cap oamenilor care aleg să trăiască în locuri periculoase sau bizare… De ce ai alege să locuieşti lângă un vulcan sau într-o zonă unde uraganele şi tornadele sunt la ordinea zilei? Dar în Setenil de la Bodegas din Spania cred că mi-ar plăcea şi mie să locuiesc, cu toate că arată ca un oraş lovit de un meteorit!

De fapt, aici locuiesc sub o stâncă aproximativ 3 000 de persoane. Setenil de las Bodegas este un orăşel plin de căsuţe albe simpatice construite în şi din peretele de stâncă ale Cheilor Râului Trejo. Comoditatea este principalul motiv pentru care locuitorii aleg să rămână aici, deoarece nu trebuie să construiască o întreagă casă, ci doar o faţadă, pentru că de restul se ocupă peretele de stâncă! Cine nu ar vrea să locuiască aici?

Descrierile nu-şi mai au rostul aici, pentru că imaginile vor fi cele care te vor lăsa fără cuvinte, aşa că te invit să explorezi oraşul de sub munte în galeria foto! Laughing

   

Descoperă și alte locuri incredibile din lume: McLaren Technology Center și Locuri incredibile mai puțin cunoscuteVezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Poze incredibile cu oraşul de sub munte


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers