Locuri incredibile: natura redecorează o casă din Detroit

Locuri incredibile: natura redecorează o casă din Detroit
 
 
 

Locurile abandonate de oameni sunt întotdeauna revendicate de natură. Chiar dacă se află în inima marilor oraşe, natura îşi fac loc până la urmă pentru a redecora totul. Multe atracţii din lume au devenit cunoscute numai după ce natura a pus stăpânire pe ele, după ce omul nu le-a mai luat în seamă. Acum, ne întoarcem la ele pentru a le admira frumuseţea, şi încercăm să păstrăm acest mediu neafectat.

Când natura redecorează în Detroit

Detroit este un centru urban important. Aşa că natura nu are foarte mult şanse în faţa tonelor de beton ce au acoperit oraşul. Chiar şi aşa locurile abandonate sunt imediat năpădite de verdele pur al naturii. Oraşul este recunoscut pentru numeroasele sale zone abandonate, în care clădirile pur şi simplu zac părăsite, astfel că încurajează infiltrarea naturii în aceste locuri.

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

The Flower House

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

The Flower House

The Flower House din Detroit

The Flower House din Detroit este un proiect unic creat tocmai pe acest principiu. Câţiva florari talentaţi din Detroit au decis să încurajeze natura să ocupe oraşul abandonat şi să îl redecoreze în cele mai frumoase moduri.

Scopul proiectului a fost să acopere o casă abandonată din oraş cu 100 000 flori şi aşa s-a născut The Flower House din Detroit. Expoziţia va avea loc în octombrie 2015, când se preconizează finalizarea proiectului şi casa va fi deschisă celor care doresc să admire un asemenea proiect ingenios şi plin de culoare.

The Flower House

The Flower House

The Flower House

Mai multe informaţii despre The Flower House aici sau din video-ul de mai jos:

Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers