Locuri incredibile: natura redecorează o casă din Detroit

Locuri incredibile: natura redecorează o casă din Detroit
 
 
 

Locurile abandonate de oameni sunt întotdeauna revendicate de natură. Chiar dacă se află în inima marilor oraşe, natura îşi fac loc până la urmă pentru a redecora totul. Multe atracţii din lume au devenit cunoscute numai după ce natura a pus stăpânire pe ele, după ce omul nu le-a mai luat în seamă. Acum, ne întoarcem la ele pentru a le admira frumuseţea, şi încercăm să păstrăm acest mediu neafectat.

Când natura redecorează în Detroit

Detroit este un centru urban important. Aşa că natura nu are foarte mult şanse în faţa tonelor de beton ce au acoperit oraşul. Chiar şi aşa locurile abandonate sunt imediat năpădite de verdele pur al naturii. Oraşul este recunoscut pentru numeroasele sale zone abandonate, în care clădirile pur şi simplu zac părăsite, astfel că încurajează infiltrarea naturii în aceste locuri.

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

The Flower House

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

The Flower House

The Flower House din Detroit

The Flower House din Detroit este un proiect unic creat tocmai pe acest principiu. Câţiva florari talentaţi din Detroit au decis să încurajeze natura să ocupe oraşul abandonat şi să îl redecoreze în cele mai frumoase moduri.

Scopul proiectului a fost să acopere o casă abandonată din oraş cu 100 000 flori şi aşa s-a născut The Flower House din Detroit. Expoziţia va avea loc în octombrie 2015, când se preconizează finalizarea proiectului şi casa va fi deschisă celor care doresc să admire un asemenea proiect ingenios şi plin de culoare.

The Flower House

The Flower House

The Flower House

Mai multe informaţii despre The Flower House aici sau din video-ul de mai jos:

Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.