Locuri incredibile: Munţii Tianzi din China

Locuri incredibile: Munţii Tianzi din China
 
 
 

Munţii Tianzi din China sunt uşor de recunoscut. Formaţiunile stâncoase ce îi compun, înconjurate de vegetaţie, oferă unele dintre cele mai frumoase privelişti naturale din lume. Nu este de mirare că aceştia se află în numeroase topuri cu locuri incredibile pe care trebuie să le vizitezi. Aşa că, dacă iubeşti natura, drumeţiile şi panoramele spectaculoase, este cazul să treci Munţii Tianzi din China pe lista ta de obiective de văzut.

Localizare

Munţii Tianzi

Sursa foto

În partea nordică a Wulingyuan Scenic Area din Provincia Hunan se înalţă Rezervaţia Naturală Munţii Tianzi, un parc cu o suprafaţă de 67 km² şi al cărui cel mai înalt vârf ajunge la 1 262 m. Tianzi înseamnă Fiul Raiului, iar locul mai este denumit şi Pădurea Monarhului dintre Vârfuri, ambele denumiri simbolice pentru frumuseţea deosebită a acestui spaţiu natural presărat cu păduri verzi şi stânci abrupte.

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Numele de Tianzi provine de la conducătorul grupului etnic Tu, Xiang Dakun, care şi-a oferit titlul de Fiul Raiului în urma unei revoluţii. De-a lungul rezervaţiei există şi câteva situri legate de istoria acestui personaj, printre care şi unele dintre cele mai cunoscute vârfuri de aici: Yu Bi Peaks, dar şi Xian Nu San Hua şi Shen Bing Ju Hui.

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Cum poţi vizita Munţii Tinazi

Munţii Tianzi

Sursa foto

Munţii Tianzi se vizitează cu ajutorul unei telecabine, care te va purta până spre vârfuri pentru a putea admira celebrele peisaje. Distanţa parcursă pe linii este de 2 084 m, astfel că, la capătul unei călătorii ameţitoare, turiştii ajung în cel mai important punct de belvedere al Munţilor Tinazi. Călătoria cu telecabina durează puţin peste 6 minute, timp în care poate fi admirat peisajul tot mai frumos.

Ţi-ar plăcea să te aventurezi la înălţime în Munţii Tianzi din China?

    

Descoperă şi alte locuri incredibile din lume: Pădurea Neagră din Germania şi cel mai mare parc subteran pentru biciclete din lumeVezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.