Locuri incredibile: minunile lumii de gheaţă

Locuri incredibile: minunile lumii de gheaţă
 
 

Atunci când ne gândim la o lume de gheaţă, ne gândim automat la poli, locuri unde foarte puţin ajung să se plimbe prin vastul de alb şi unde, probabil, mulţi nici nu ar fi curioşi să ajungă din cauza temperaturilor deosebit de scăzute. Cu toate că nu sunt chiar o fană a frigului, locurile cu cele mai scăzute temperaturi de pe glob mi se pare pur şi simplu fascinante. De ce? Pentru că aici viaţa arată altfel!

Cu atât de multă apă, gheaţă şi zăpadă în jur, aceste locuri sunt îmbrăcate în forme naturale inedite, pe care cu siguranţă nu ai ocazia să le vezi în altă parte. Majoritatea acestor frumuseţi congelate pot fi văzute numai de oamenii de ştiinţă, care ajung în aceste regiuni pentru diverse studii, sau pentru cei cu spirit de aventură, care vor să înfrunte frigul şi care îşi permit o astfel de vacanţă extremă. Pentru noi ceilalţi, nu rămâne decât să admirăm peşterile, gheţarii şi celelalte minuni ale lumii de gheaţă de la distanţă!

Minunile de gheaţă ale lumii

Sursa foto


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers