Locuri incredibile: McLaren Technology Center

Locuri incredibile: McLaren Technology Center
 
 
 

Woking este un oraş din Surrey, Anglia. Dacă până acum nu ai auzit de acest loc, pregăteşte-te să rămâi cu gura căscată! Aici se ascunde una dintre cele mai mari şi mai futuristice clădiri destinate construcţiei de maşini pentru Formula 1: McLaren Technology Center. Lumea automobilistică nu se învârte numai în jurul celor mai faimoase circuite, ci începe din astfel de locuri incredibile, în care bolizii furioşi prind viaţă înainte de a uimi pe şosele!

Un tur al McLaren Technology Center

McLaren Technology Center

McLaren Technology Center Sursa

McLaren Technology Center este o bijuterie arhitecturală creată de Norman Foster, este exemplul perfect ce ilustrează bogăţia unei industrii ce valorează peste 6 miliarde de lire numai în Marea Britanie. Centrul este deschis curioşilor doritori de a afla cum arată lumea din spatele cailor putere afişaţi în circuitele de Formula 1.

Clădirea este de fapt un muzeu imens, în care vizitatorii pot admira maşini marca McLaren care au făcut istorie în Formula 1. De o parte maşinile superbe, de cealaltă un geam panoramic imens, cu onduleuri spectaculoase, ce dezvăluie un lac artificial, folosit pentru sistemul de răcire... acesta este frumuseţea McLaren Technology Center.

Concediu relaxant în Thassos

Concediu relaxant în Thassos

7 nopţi cazare
de la 155 Eur
vezi detalii »

McLaren Technology Center

McLaren Technology CenterSursa

Vacanță de neuitat în Rimini

Vacanță de neuitat în Rimini

7 nopți cazare, mic dejun
de la 175 Eur
vezi detalii »

Fabrica McLaren

Dincolo de ce poate vedea fiecare turist în ultra-modernul centru McLaren, se află şi fabrica în continuă expansiune. În apropiere de centrul de prezentare se lucrează intens la bolizii ce depăşesc graniţele Formulei 1 şi ajung în stradă, lângă noi, dar numai pentru cei cu dare de mână.

McLaren Technology Center

McLaren Technology CenterSursa

Chiar şi pentru automobilele de serie, McLaren se mândreşte cu o calitate superioară şi cu o construcţie la cele mai înalte standarde, de unde şi preţul pe măsură! Printre "răsfăţurile" cu care sunt delectate maşinile produse aici se află şi aplicarea manuală a vopselei exterioare, de către specialişti şi nu de către utilaje. Mai mult, robotizarea este exclusă din tot procesul aşa că, în fabrică domneşte o linişte perfectă, întreruptă doar din când în când de zgomotul cauciucurilor noi ce conduc noul produs în primul test drive! Smile

McLaren Technology CenterSursa

Vizitarea McLaren Technology Center este rezervată numai pentru cei care fac parte din programul oficial, ce oferă membrilor oportunitatea de a cunoaşte echipa şi de a afla mai multe despre Formula 1 şi despre maşinile McLaren. Aşa că noi, şoferii de rând, trebuie să ne mulţumim doar cu pozele!

   

Descoperă și alte locuri incredibile din lume: Munţii coloraţi din China și Pasarela de la Marele CanionVezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Concediul la care ai visat în Corfu

Concediul la care ai visat în Corfu

7 nopți cazare
de la 120 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.