Locuri incredibile: McLaren Technology Center

Locuri incredibile: McLaren Technology Center
 
 

Woking este un oraş din Surrey, Anglia. Dacă până acum nu ai auzit de acest loc, pregăteşte-te să rămâi cu gura căscată! Aici se ascunde una dintre cele mai mari şi mai futuristice clădiri destinate construcţiei de maşini pentru Formula 1: McLaren Technology Center. Lumea automobilistică nu se învârte numai în jurul celor mai faimoase circuite, ci începe din astfel de locuri incredibile, în care bolizii furioşi prind viaţă înainte de a uimi pe şosele!

Un tur al McLaren Technology Center

McLaren Technology Center

McLaren Technology Center Sursa

McLaren Technology Center este o bijuterie arhitecturală creată de Norman Foster, este exemplul perfect ce ilustrează bogăţia unei industrii ce valorează peste 6 miliarde de lire numai în Marea Britanie. Centrul este deschis curioşilor doritori de a afla cum arată lumea din spatele cailor putere afişaţi în circuitele de Formula 1.

Clădirea este de fapt un muzeu imens, în care vizitatorii pot admira maşini marca McLaren care au făcut istorie în Formula 1. De o parte maşinile superbe, de cealaltă un geam panoramic imens, cu onduleuri spectaculoase, ce dezvăluie un lac artificial, folosit pentru sistemul de răcire... acesta este frumuseţea McLaren Technology Center.

McLaren Technology Center

McLaren Technology CenterSursa

Fabrica McLaren

Dincolo de ce poate vedea fiecare turist în ultra-modernul centru McLaren, se află şi fabrica în continuă expansiune. În apropiere de centrul de prezentare se lucrează intens la bolizii ce depăşesc graniţele Formulei 1 şi ajung în stradă, lângă noi, dar numai pentru cei cu dare de mână.

McLaren Technology Center

McLaren Technology CenterSursa

Chiar şi pentru automobilele de serie, McLaren se mândreşte cu o calitate superioară şi cu o construcţie la cele mai înalte standarde, de unde şi preţul pe măsură! Printre "răsfăţurile" cu care sunt delectate maşinile produse aici se află şi aplicarea manuală a vopselei exterioare, de către specialişti şi nu de către utilaje. Mai mult, robotizarea este exclusă din tot procesul aşa că, în fabrică domneşte o linişte perfectă, întreruptă doar din când în când de zgomotul cauciucurilor noi ce conduc noul produs în primul test drive! Smile

McLaren Technology CenterSursa

Vizitarea McLaren Technology Center este rezervată numai pentru cei care fac parte din programul oficial, ce oferă membrilor oportunitatea de a cunoaşte echipa şi de a afla mai multe despre Formula 1 şi despre maşinile McLaren. Aşa că noi, şoferii de rând, trebuie să ne mulţumim doar cu pozele!

   

Descoperă și alte locuri incredibile din lume: Munţii coloraţi din China și Pasarela de la Marele CanionVezi lista cu toate locurile incredibile din lume!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers