Locuri incredibile: Leagănul de la capătul lumii, Ecuador

Locuri incredibile: Leagănul de la capătul lumii, Ecuador
 
 
 

Pasionații de adrenalină și senzații extreme vor crede că Leagănul de la capătul lumii a fost creat prin împletirea mai multor dorințe și cu siguranță vor vrea să viziteze acest loc incredibil cât mai repede. Pentru cei care au însă o teamă rezonabilă de înălțimi, acest loc minunat va fi admirat... de la distanță.

Leagănul de la capătul lumii se află în... Ecuador

Ecuador

Fotografie preluata de pe thelifediscovered. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Leagănul de la capătul lumii poate fi găsit deasupra unui mic orășel numit Banos, din Ecuador. Pentru a ajunge în acest loc unic poți lua autobuzul sau mașina ori poți închiria o bicicletă pentru a putea admira așa cum se cuvine peisajele sălbatice din inima Ecuadorului.

Drumul durează până la aproximativ 40 minute de Banos, iar prețul variază în funcție de mijlocul de transport ales, între 12 și 15 dolari.

Leaganul de la capatul pamantului

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Fotografie preluata de pe reasoningwithvolcanoes. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

La o primă vedere, leagănul ar putea să dea impresia că nu are nimic înfricoșător și că este doar un leagăn prins de o căsuță construită într-un copac, cu o priveliște montană superbă. Dar, dacă te uiți cu atenție, vei înțelege imediat de ce i se spune Leagănul de la capătul pământului - acesta se află pe marginea unei stânci înalte de 2.660 metri. 

Imagini de neuitat de pe Leagănul de la capătul lumii

Leaganul de la capatul pamantului

Fotografie preluata de pe theadventuresofamelia.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Căsuța din copac este, de fapt, o stație de monitorizare seismică numită Casa del Arbol, care a devenit foarte populară printre turiștii temerari care adoră să se balanseze în aces leagăn, în timp ce se delectează cu panorame superbe peste pădurile sălbatice ecuadoriene și vulcanul Tungurahua. Nu de puține ori, norocoșii care au ajuns în acest loc au putut admira un spectacol de neuitat cu erupția vulcanului Tungurahua.

Leaganul de la capatul pamantului

Fotografie preluata de pe anitagotravel.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Fără turiștii care dau viață acestui loc superb în fotografiile lor îndrăznețe, Leagănul de la capătul lumii este doar un loc liniștit și izolat care așteaptă să fie vizitat și pus în valoare. În schimb, dacă plănuiești să ajungi până la capătul pământului pentru acest leagăn trebuie să știi că micuța structură este destul de rudimentară așa că te vei legăna pe propriul risc!

Tu ai avea curajul să te dai pe acest leagăn?

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.