Locuri incredibile: Lacul de sare Salar de Uyuni din Bolivia - galerie foto

Locuri incredibile: Lacul de sare Salar de Uyuni din Bolivia - galerie foto
 
 
 

La 11 995m deasupra nivelului măriil Salar de Uyuni este un loc magic. Lacul de sare, o peliculă subţire de apă deosebit de sărată formează cea mai mare oglindă naturală a lumii în Altiplano, Bolivia. Apa se adună numai pe timpul sezonului ploios şi este suficientă pentru a crea un loc incredibil şi numai bun pentru fotografii uimitoare!

Fotografii deosebite de la Salar de Uyuni

 Salar de Uyuni

Undeva între apa sărată şi cerul albastru, totul pare a fi coborât dintr-un vis! Nu ştii dacă dai în Inception sau dacă asta e partea aia din filme în care pluteşti pe norişori, cert este că vei avea nevoie de un moment în care să rămâi mut în faţa frumuseţii naturii, când ajungi la Salar de Uyuni… şi apoi de câteva ore bune în care să faci sute de poze!

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Dacă ai chef să păşeşti pe apă, să faci milioane de fotografii în toate direcţiile şi să rămâi pe toată durata vacanţei cu gura căscată, atunci trebuie să ajungi în Bolivia! Eu sigur vreau! Laughing Până ajungem acolo, totuşi, să ne delectăm împreună cu o galerie foto impresionantă de fotografii de pe Lacul de sare Salar de Uyuni!

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

    

Descoperă şi alte locuri incredibile din lume: Torres del Paine, Chile şi McLaren Technology CenterVezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers