Locuri incredibile: Karijini National Park din Australia

Locuri incredibile: Karijini National Park din Australia
 
 

Karijini National Park este unul dintre cele mai frumoase şi mai vizitate parcuri naţionale din Australia... şi nu e de mirare! Peisajele par a fi desprinse din mâna unui pictor iscusit, iar un traseu aici nu se compară cu ce te-ai putea aştepta să vezi într-un parc în mod obişnuit.

Localizat în regiumea Pilbara din Australia de Vest, Karijini National Park este cel de-al doilea cel mai mare parc naţional, cu o dimensiune de 627,442 ha. Cu toate că întregul parc te lasă pur şi simplu cu gura căscată, în interiorul acestuia există şi câteva obiective la care vizitatorii trebuie neapărat să ajungă: Cheile Hamersley, Muntele Bruce, Cascada Joffre, Cascada Kalamina, Handrail Pool şi Popasul Karijini Eco. Am adunat şi o serie de fotografii impresionante din acest superb parc, ce nu fac altceva decât să demonstreze că natura este o imensă forţă... artistică! Laughing

Poze deosebite din Karijini National Park

    

Descoperă şi alte locuri incredibile din lume: Terme di Saturnia din Italia şi Peştera celor trei poduri din Liban. Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers