Locuri incredibile: Karijini National Park din Australia

Locuri incredibile: Karijini National Park din Australia
 
 
 

Karijini National Park este unul dintre cele mai frumoase şi mai vizitate parcuri naţionale din Australia... şi nu e de mirare! Peisajele par a fi desprinse din mâna unui pictor iscusit, iar un traseu aici nu se compară cu ce te-ai putea aştepta să vezi într-un parc în mod obişnuit.

Localizat în regiumea Pilbara din Australia de Vest, Karijini National Park este cel de-al doilea cel mai mare parc naţional, cu o dimensiune de 627,442 ha. Cu toate că întregul parc te lasă pur şi simplu cu gura căscată, în interiorul acestuia există şi câteva obiective la care vizitatorii trebuie neapărat să ajungă: Cheile Hamersley, Muntele Bruce, Cascada Joffre, Cascada Kalamina, Handrail Pool şi Popasul Karijini Eco. Am adunat şi o serie de fotografii impresionante din acest superb parc, ce nu fac altceva decât să demonstreze că natura este o imensă forţă... artistică! Laughing

Vacanță de lux în Bodrum

Vacanță de lux în Bodrum

7 nopți cazare, all inclusive, zbor din București
de la 440 Eur
vezi detalii »

Poze deosebite din Karijini National Park

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

3 sau 7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 435 Eur
vezi detalii »

    

Descoperă şi alte locuri incredibile din lume: Terme di Saturnia din Italia şi Peştera celor trei poduri din Liban. Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Sejur de răsfăț în Sunny Beach

Sejur de răsfăț în Sunny Beach

7 nopți cazare, all inclusive
de la 235 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.