Locuri incredibile: Insulele Mauritius

Locuri incredibile: Insulele Mauritius
 
 

Prin locurile incredibile pe care ţi le-am prezentat până acum, am încercat să-ţi arătăm cât mai multe dintre frumuseţile naturii, dar şi cele create de mâna omului. Cu toate acestea, natura este cea care continuă să ne surprindă de fiecare dată şi acesta este şi cazul Insulelor Mauritius.

Pentru mulţi, aceste insule nu fac altceva decât să-i ducă cu gândul la vacanţă, la relaxare şi la exotism. Însă, aici este locul în care recent s-a descoperit un efect special al naturii cât se poate de uimitor! Aşa cum relevă fotografiile de pe Google Earth, în lateralul Insulelor Mauritius a apărut o cascadă subacvatică.

Insulele Mauritius
Insulele Mauritius

Insulele Mauritius formează un mic stat în Oceanul Indian la mai bine de 2 000km de continentul african. Descoperite în anul 975 î.Hr., aceste insule au devenit republică în anul 1968 şi în scurt timp s-au transformat într-un paradis al vacanţelor exotice. Dar ce face acest loc şi mai deosebit este iluzia fascinantă din partea de sud-est a insulei. Aluviunile de nisip şi nămol dau impresia unei cascade ce curge sub apă, atunci când acest loc deosebit este privit de sus. Astfel, paradisul tropical pare a fi mărginit de un vortex subacvatic imens!

    

Descoperă şi alte destinaţii exotice de excepţie pentru vacanţele tale într-un mini ghid despre Insulele Caraibe, în căutarea celei mai bune insule din Thailanda şi în ghidul cu 6 lucruri pe care trebuie să le ştii pentru o vacanţă în SeychellesVezi lista cu toate locurile incredibile din lume!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers