Locuri incredibile: Insulele Mauritius

Locuri incredibile: Insulele Mauritius
 
 
 

Prin locurile incredibile pe care ţi le-am prezentat până acum, am încercat să-ţi arătăm cât mai multe dintre frumuseţile naturii, dar şi cele create de mâna omului. Cu toate acestea, natura este cea care continuă să ne surprindă de fiecare dată şi acesta este şi cazul Insulelor Mauritius.

Pentru mulţi, aceste insule nu fac altceva decât să-i ducă cu gândul la vacanţă, la relaxare şi la exotism. Însă, aici este locul în care recent s-a descoperit un efect special al naturii cât se poate de uimitor! Aşa cum relevă fotografiile de pe Google Earth, în lateralul Insulelor Mauritius a apărut o cascadă subacvatică.

Insulele Mauritius
Insulele Mauritius

Săptămână de relaxare în Bari

Săptămână de relaxare în Bari

7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 345 Eur
vezi detalii »

Insulele Mauritius formează un mic stat în Oceanul Indian la mai bine de 2 000km de continentul african. Descoperite în anul 975 î.Hr., aceste insule au devenit republică în anul 1968 şi în scurt timp s-au transformat într-un paradis al vacanţelor exotice. Dar ce face acest loc şi mai deosebit este iluzia fascinantă din partea de sud-est a insulei. Aluviunile de nisip şi nămol dau impresia unei cascade ce curge sub apă, atunci când acest loc deosebit este privit de sus. Astfel, paradisul tropical pare a fi mărginit de un vortex subacvatic imens!

Săptămână de vis în Rodos

Săptămână de vis în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 285 Eur
vezi detalii »

    

Descoperă şi alte destinaţii exotice de excepţie pentru vacanţele tale într-un mini ghid despre Insulele Caraibe, în căutarea celei mai bune insule din Thailanda şi în ghidul cu 6 lucruri pe care trebuie să le ştii pentru o vacanţă în SeychellesVezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Vacanță de lux în Bodrum

Vacanță de lux în Bodrum

7 nopți cazare, all inclusive, zbor din București
de la 440 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.