Locuri incredibile: Insula Jeju

Locuri incredibile: Insula Jeju
 
 
 

Insula Jeju, numită şi Hawaii al Coreei, este una dintre acele destinaţii incredibile ale planetei, care îţi oferă, într-un spaţiu restrâns, o mare diversitate de peisaje. De la munte şi până la plajă, micuţa insulă se laudă cu piscuri abrupte, lacuri spectaculoase, cascade cu înălţimi ameţitoare şi plaje întinse cu nisip fin şi alb.

Formaţiuni istorice pe Insula Jeju

Formaţiuni istorice pe Insula Jeju

Unul dintre simbolurile Insulei Jeju este formaţiunea de piatră Dolhareubang. Pietrele Grandfather au fost săpate în piatră de lavă vulcanică în anul 1754. Doar 45 de formaţiuni originale au rămas în picioare şi astăzi şi şi-au primit numele datorită asemănării lor cu figuri umane, reprezând diverse zeităţi locale.

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

Muntele de pe Insula Jeju

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Alte distracţii pe Insula Jeju

Pe lângă aceste minuni create de mâna omului în piatră şi pentru care Insula Jeju a fost inclusă pe lista de Patrimoniu Mondial UNESCO, pe aceeaşi insulă se află şi o mulţime de parcuri de distracţie. În mijlocul naturii, turiştii pot descoperi parcuri tematice dedicate familiilor, insula fiind recunoscută pentru pachetele de vacanţă ce includ activităţi pentru cei mici. La polul opus se află parcurile de distracţii pentru adulţi, a căror tematică a transformat Insula Jeju într-o destinaţie ideală pentru luna de miere.

Insula Jeju

La toate acestea se adaugă drumeţiile, peşterile, peisajele deosebite şi sporturile de apă… şi nu este de mirare că Insula Jeju este un loc incredibil pentru o vacanţă ca la carte!

   

Vrei să descoperi și alt locuri incredibile? Atunci citește și despre micul sat italian Alberobello și despre Sulov, Slovacia! Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.