Locuri incredibile: Hotelul Aescher din Elveţia

Locuri incredibile: Hotelul Aescher din Elveţia
 
 

Atunci când îţi alegi destinaţia de vacanţă, cazarea este privită ca un simplu loc în care vei dormi şi vei face duş, motiv pentru care îi acorzi doar o oarecare importanţă. Dar, cum ar fi să-ţi alegi un loc de cazare la fel de spectaculos ca atracţiile turistice pe care urmează să le vizitezi?

Hotelul Aescher – un colţ de rai într-un colţ de stâncă

Hotelul Aescher

Sursa

Elveţia este renumită pentru peisajele sale montane superbe, dar parcă niciunul nu se compară cu priveliştea pe care ţi-o poate oferi Hotelul Aescher. Situat în apropiere de Wildkirchli, sub stânca Ebenalp din Munţii Alpi, hotelul este renumit în lume pentru aşezarea sa deosebită.

Cei care doresc să se cazeze aici sau cel puţin să viziteze hotelul, o pot face numai în perioada mai – octombrie. Hotelul Aescher are o capacitate de 40 locuri... şi este renumit nu numai pentru serviciile de cazare, ci şi pentru mâncarea specifică zonei şi petrecerile private pe care le organizează în cel mai spectaculos decor.

Hotelul Aescher

Sursa

Hotelul Aescher

Sursa

Ţi-ar plăcea să te cazezi în Hotelul Aescher?

     

Descoperă şi alte hoteluri fascinante din lume: 4 camere de hotel la înălțime, 5 hoteluri deosebite: foste închisori sau 5 dintre cele mai scumpe camere de hotel din lume!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers