Locuri incredibile: Grădina Zeilor din Colorado

Locuri incredibile: Grădina Zeilor din Colorado
 
 
 

De fiecare dată când dau peste o imagine pe internet cu un peisaj deosebite de la munte stau să mă întreb dacă poza e reală sau e modificată... Dar pentru că am văzut în timpul drumeţiilor mele montane că se poate Laughing am decis să caut eu astfel de locuri, care pur şi simplu par a fi ireale. Frumuseţea lor constă de obicei în culori magice şi în formaţiuni montane cumva atipice.

Grădina Zeilor, Colorado

De data aceasta am dat peste Grădina Zeilor (Garden of Gods) din statul american Colorado. Nu este de mirare că aşa o frumuseţe se ascunde aici, unde parcurile naţionale imense sunt la tot pasul. Dar Grădina Zeilor aş spune că are ceva special. Poate vă întrebaţi şi voi ce anume? Ei bine, este vorba despre culoare! Vegetaţia verzuie se împleteşte într-un contrast izbitor cu stâncile roşiatice, ce, la rândul lor, sunt înconjurate de munţi înzăpeziţi!

Grădina Zeilor, Colorado

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Grădina Zeilor, Colorado

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Grădina Zeilor este un parc naţional imens de peste 550 hectare, format de-a lungul a milioane de ani. Pe întregul areal al acestuia au fost amenajate trasee şi poteci turistice, care îi duc pe turişti până în puncte de belvedere deosebite ale parcului sau până la formaţiuni interesante de stânci, care au primit şi nume unice, precum Balanced Rock, Three Graces, Kissing Camels şi aşa mai departe.

Grădina Zeilor, Colorado

Grădina Zeilor, Colorado

În plus, Grădina Zeilor include şi un mic muzeu cu exponate legate de rocile, fauna şi flora din parc, magazine cu suveniruri, restaurante şi cafenele şi un spaţiu dedicat spectacolelor de teatru, pentru ca turiştii să se bucure de cât mai multe momente frumoase aici.

Sursa foto

Ţi-ar plăcea să ajungi în Grădina Zeilor din Colorado?

    

Descoperă şi alte locuri incredibile din lume: frumosul oraş Saarburg, Germania şi Karijini National Park din Australia. Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.