Locuri incredibile: frumosul oraş Saarburg, Germania

Locuri incredibile: frumosul oraş Saarburg, Germania
 
 
 

Te-ai săturat să tot auzi de ce ar trebui să-ţi petreci vacanţele tip city break în oraşe precum Paris, Roma sau Londra? Vrei să petreci câteva zile relaxante într-un oraş nou şi plin de culoare? Atunci trebuie să vezi frumosul oraş Saarburg din Germania. Acesta este renumit ca fiind cel mai frumos oraş din regiune şi, din câteva fotografii, te vei convinge şi tu cu siguranţă că aşa şi este!

Saarburg - frumuseţea medievală a Germaniei

Saarburg

Saarburg nu este singurul oraş cu tradiţie medievală din Germania, însă este unul dintre cele mai frumoase şi mai bine conservate. Locuit de numai 6500 de persoane, oraşul este unul cât se poate de liniştit şi totuşi este un centru important pentru regiunea Trier în care se află. Chiar şi aşa nu mulţi turişti ajung aici, însă cei care o fac s-ar întoarce cu fiecare ocazie.

Râul Saar şi alte atracţii turistice din Saarburg

Raul Saar

Una dintre atracţiile care transformă complet oraşul Saarburg într-o destinaţie de vacanţă este Râul Saar, care străbate centrul urban şi este amenajat cu cele mai frumoase terase şi pontoane. Alte atracţii turistice pe care le poţi descoperi într-o vacanţă în Saarburg sunt Biserica Sf. Laurentius, moara locală transformată într-un fel de muzeu dedicat breslelor şi meşteşugarilor locali, centrul sau Piazza oraşului şi aşa mai departe.

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Sursa foto

Ţi-ar plăcea să petreci o vacanţă în Saarburg?

    

Descoperă şi alte locuri incredibile din lume: Karijini National Park din Australia şi Terme di Saturnia din Italia! Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.