Locuri incredibile: frumosul oraş Saarburg, Germania

Locuri incredibile: frumosul oraş Saarburg, Germania
 
 

Te-ai săturat să tot auzi de ce ar trebui să-ţi petreci vacanţele tip city break în oraşe precum Paris, Roma sau Londra? Vrei să petreci câteva zile relaxante într-un oraş nou şi plin de culoare? Atunci trebuie să vezi frumosul oraş Saarburg din Germania. Acesta este renumit ca fiind cel mai frumos oraş din regiune şi, din câteva fotografii, te vei convinge şi tu cu siguranţă că aşa şi este!

Saarburg - frumuseţea medievală a Germaniei

Saarburg

Saarburg nu este singurul oraş cu tradiţie medievală din Germania, însă este unul dintre cele mai frumoase şi mai bine conservate. Locuit de numai 6500 de persoane, oraşul este unul cât se poate de liniştit şi totuşi este un centru important pentru regiunea Trier în care se află. Chiar şi aşa nu mulţi turişti ajung aici, însă cei care o fac s-ar întoarce cu fiecare ocazie.

Râul Saar şi alte atracţii turistice din Saarburg

Raul Saar

Una dintre atracţiile care transformă complet oraşul Saarburg într-o destinaţie de vacanţă este Râul Saar, care străbate centrul urban şi este amenajat cu cele mai frumoase terase şi pontoane. Alte atracţii turistice pe care le poţi descoperi într-o vacanţă în Saarburg sunt Biserica Sf. Laurentius, moara locală transformată într-un fel de muzeu dedicat breslelor şi meşteşugarilor locali, centrul sau Piazza oraşului şi aşa mai departe.

Sursa foto

Ţi-ar plăcea să petreci o vacanţă în Saarburg?

    

Descoperă şi alte locuri incredibile din lume: Karijini National Park din Australia şi Terme di Saturnia din Italia! Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers