Locuri incredibile din lume: Dubai Miracle Garden

Locuri incredibile din lume: Dubai Miracle Garden
 
 

Dubai este cunoscut ca fiind un oraș al recordurilor. Astfel, nu e de mirare ca cea mai mare grădină cu flori din lume se află tot aici. Vorbim despre un loc care pare desprins din povești, plin de culoare, miresme și... magie. Bun venit în Dubai Miracle Garden!

Ce trebuie să știi despre Dubai Miracle Garden

În 2013, în Emiratele Arabe Unite s-a deschis Dubai Miracle Garden (Grădina Miracolelor), un loc fabulos care se întinde pe o suprafață de 72.000 de metri pătrați. În cea mai mare grădină din lume sunt plantate nu mai puțin de 45 milioane de flori.

Dubai Miracle Garden

Fotografie preluată de pe dubaimiraclegarden.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Program vizitare Dubai Miracle Garden

În fiecare an, Dubai Miracle Garden își deschide porțile către vizitatori în perioada octombrie – aprilie, în restul lunilor fiind închisă din cauza temperaturilor ridicate. Chiar dacă minunata grădină cu flori este închisă jumătate din an, în lunile în care funcționează are parte de peste 1.5 milioane de vizitatori.

Orar:

  • luni – vineri: 9 – 21
  • sâmbătă – duminică: 9 - 23

Prețul uni bilet de vizitare la Dubai Miracle Garden este 10 euro pentru adulți și 7 euro pentru copii.

Dubai Miracle Garden – grădina cu flori desprinsă din povești

Design-ul grădinii este cât se poate de încântător. Aici pot fi văzute case îmbrăcate în flori, un ceas făcut tot din plante, decorațiuni excepționale și nu numai. Astfel, nu este de mirare că Dubai Miracle Garden să numără printre acele locuri incredibile din lume pe care merită să le vezi cel puțin odată.

Tu ai vrea să vizitezi Dubai Miracle Garden?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers