Locuri incredibile: deasupra vulcanilor activi din Indonezia

Locuri incredibile: deasupra vulcanilor activi din Indonezia
 
 
 

Vulcanii activi din Indonezia sunt fermecători pentru iubitorii de natură, aşa că trebuia să-i includem pe lista noastră de locuri incredibile. Dar avem de acestă dată o combinaţie încărcată de adrenalină şi de frumos: locul deosebit din Indonezia plus un mod deosebit de a-l descoperi: prin zbor.

Munţii Bromo – vulcanii activi din Indonezia

Munţii Bromo din Java, Indonezia, sunt împânziţi de vârfuri spectaculoase şi de vulcani activi. Cel mai înalt punct se află la 2 393 m. Datorită prezenţei vulcanilor activi, regiunea suferă în permanenţă schimbări climatice, de la soare la furtună, temperatura putând alterna de asemenea de la 10 la 25°C. În plus, norii de emanaţii încărcate de sulf pictează cerul în alb, conturând şi mai mult un peisaj spectaculos.

Red Bull Skydive Team

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Red Bull Skydive Team

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »

Red Bull Skydive Team

Red Bull Skydive Team

Echipa Red Bull Skydive deasupra vulcanilor indonezieni

Pentru a sărbători lansarea Red Bull în Indonezia, echipa lor de Skydive a ajuns în Insula Java, mai exact în Munţii Bromo, unde se află vulcanii activi şi alte vârfuri renumite. Aceştia au zburat deasupra Bromo Tengger Semeru National Park, iar rezultatul incredibil poate fi admirat în videoul de mai jos:

Saltul s-a produs din elicopter, de la 4000 m altitudine, în două etape: unul cu costum de zbor şi unul cu paraşuta. Cei 5 magnifici care fac parte din echipa Red Bull au realizat până acum 16 000 salturi în întreaga lume, acesta fiind unul dintre cele mai dificile datorită vremii schimbătoare şi a aerului sulfuros.

Sursa foto: redbullskydiveteam.com

Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers