Locuri incredibile: cel mai mare parc subteran pentru biciclete din lume

Locuri incredibile: cel mai mare parc subteran pentru biciclete din lume
 
 
 

Dacă eşti un biciclist pasionat, ai încercat câteva drumuri lungi, concursuri şi poate şi nişte mişcări mai încărcate de adrenalină, atunci următorul parc pentru biciclete te va lăsa cu gura căscată. În primul rând pentru că este imens, în al doilea rând pentru că se află în subteran. Laughing

Cel mai mare parc de biciclete: şi indoor şi subteran

O mină de calcar abandonată este rareori bună de ceva după încheierea producţiei. Şi iată că o astfel de locaţie din Louisville, Kentucky a devenit cel mai mare parc de biciclete din suteran. Mega Underground Bike Park este un loc cu o dimensiune impresionantă: aproape 30 000 m² la mai bine de 30 m sub pământ.

Mega Underground Bike Park

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Ce poţi găsi în Mega Underground Bike Park

În primul rând cel mai mare parc subteran din lume pentru biciclete din lume. Ok, nu mai insistăm cu asta. Trecem mai departe. Tot aici vei mai găsi şi mai bine de 45 de trasee liniare, pentru slalom sau sărituri... tot pentru biciclete.

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

În al doilea rând, dacă aventura pe două roţi nu-ţi este de ajuns, te poţi încumeta şi la datul cu tiroliana sau la plimbări pe frânghii. Nu în ultimul rând, trebuie să ştii că Mega Underground Bike Park este şi un loc interesant pentru evenimente sportive încărcate de adrenalină.

În plus, temperatura este constantă de aproximativ 15°C pe tot parcursul anului. Laughing

Mega Underground Bike Park

Sursa foto

Ţi-ar plăcea o aventură pe două roţi în acest parc?

    

Descoperă şi alte locuri incredibile din lume: 3 copaci simbol ai dezlănţuirii naturii şi Monemvasia – insula greceasă în care te ascunzi de lume. Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers