Locuri incredibile: Cascada Havasu, Arizona

Locuri incredibile: Cascada Havasu, Arizona
 
 
 

Una dintre cele mai apreciate tehnici de fotografiere a cascadelor şi a apelor curgătoare, este să faci întreaga mişcare să pară ca un şuvoi puternic şi alburiu. Când vine vorba de Cascada Havasu din Arizona însă, cred că poţi face fotografiile oricum vrei, pentru că frumuseţea acesteia va ieşi în evidenţă de fiecare dată. Nu ai nevoie de cine ştie ce setări, nici de efectele speciale, pentru că vei avea în faţă un cadru pur şi simplu spectaculos.

Cascada Havasu

Sursa

Despre Cascada Havasu

Cascada Havasu aparţine de pârâul cu acelaşi nume din Marele Canion, Arizona, localizat pe teritoriul tribului Havasupai. Deosebit de impresionantă în înălţime, curgerea de apă are o cădere de 27 m, de lungul unei stânci verticale. În funcţie de sezon, dar şi de eroziunea rocilor minerale ale stâncii, cascada are una sau mai multe căderi.

Vacanță de primăvară la Berlin

Vacanță de primăvară la Berlin

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 160 Eur
vezi detalii »

Cascada Havasu

Bucură-te de primăvară la Londra

Bucură-te de primăvară la Londra

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București şi Timișoara
de la 185 Eur
vezi detalii »

Sursa

În partea de jos s-au format mai multe piscine naturale, în care apa se strânge într-o culoare turcoaz. Create prin mineralizare, aceste piscine formează trepte naturale în jurul cascadei, pe care turiştii le pot explora în voie. În plus, zona a fost dotată cu mese de picnic, iar vizitatorii se pot chiar scălda în apele pârâului. Pentru cei mai curioşi, după perdeaua de apă a cascadei există o mică piscină în care se poate înota, dar şi o scorbură în stâncă pentru momente de relaxare.

Cascada Havasu

Sursa

Ţi-ar plăcea să te bălăceşti în aceste piscine naturale?

     

Descoperă şi alte locuri incredibile din lume: Terme di Saturnia din Italia şi Peştera celor trei poduri din Liban! Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

City break magnific în inima Romei

City break magnific în inima Romei

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 200 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.