Locuri incredibile: capsula transparentă suspendată din Peru

Locuri incredibile: capsula transparentă suspendată din Peru
 
 

Te-ai săturat de banalele hoteluri şi pensiuni din lume... te înţelegem. Vrei ca până şi cazarea să fie o experienţă în sine pentru călătoria ta... Cauţi un loc unic în care să te cazezi? Avem locul ideal pentru tine: o capsulă transparentă suspendată la 122 m altitudine în Peru.

Skylodge Adventure Suites

Skylodge Adventure Suites este, aşa cum îi spune şi numele, o unitate de cazare ce aparţine înălţimilor, spre cer, dedicată celor pasionaţi de aventură. Formată din 3 capsule transparente, aceasta se află a 122 m înălţime pe pereţii de stâncă ai Văii Sfinte din Anzi. Cel mai apropiat oraş este Cuzco, iar micul complex de cazare este operat de compania de turism Natura Viva, ce oferă experienţe unice pentru călătorii ajunşi în Peru.

Drum spre capsula

Capsula de sus

Capsula transparentă

Fiecare capsulă are dimensiunea de 24 x 8 m şi este realizată din policarbonat şi aluminiu. Rezultatul este o căsuţă cu pereţi transparenţi, din care vizitatorii vor putea admira Valea Sfântă impresionantă de dedesubt, dar şi cerul înstelat. Pentru a ajunge aici şi pentru a te caza într-o astfel de minunăţie, trebuie să urci o scară din oţel de aproximativ 100 m, amplasată de-a lungul peretelui de stâncă.

În interior vei găsi 4 paturi, un spaţiu pentru luat masa şi o baie. De exterior te despart 6 geamuri imense, ce îţi oferă o privelişte de 300° asupra văii. Capsula este dotată şi cu un sistem de perdele, pentru momentele în care îţi doreşti puţină intimitate faţă de vecinii tăi... condorii care zboară prin regiune. Laughing Costul cazării aici este de aproximativ 300 dolari pe noapte şi include nu numai cazarea, ci şi micul dejun, o cină gourmet cu vin şi transportul din Cuzco.

Interior capsula

Sursa foto: boredpanda.com

Dacă noi nu te-am convins încă, atunci cu siguranţă acest video o va face:

Ţi-ar plăcea să dormi într-un astfel de loc?

    

Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers