Locuri incredibile: Aeroportul de pe plaja Maho Beach, Saint Martin

Locuri incredibile: Aeroportul de pe plaja Maho Beach, Saint Martin
 
 
 

vacanţă pe plajă înseamnă pentru majoritatea dintre noi relaxare, odihnă şi timp liber. Pentru turiştii care se îngrămădesc pe plaja Maho Beach din Saint Martin, în Insulele Caraibe, însă, o vacanţă pe plajă seamănă mai mult cu un sport extrem! De ce? Pentru că, de câteva ori pe zi, riscă să fie împinşi în apă de forţa aerului propulsat de avioanele care zboară la mică altitudine aici.

Aeroport sau plajă la Maho Beach

 Maho Beach

Partea olandeză a Insulelor Caraibe este accesibilă turiştilor în zona Saint Martin prin Aeroportul Princess Juliana International Airport. Acesta este localizat în imediata vecinătate a plajei Maho Beach şi are o pistă de aterizare extrem de scurtă (2 180m). Din acest motiv, avioanele, care aterizează aici, coboară la altitudini foarte joase de dinainte de a ajunge în raza aeroportului.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Plaja Maho Beach este pavată cu semne ce indică pericolul cauzat de zborul jos al aeronavelor, pentru că mulţi turişti au fost propulsaţi de aerul emanat la aterizarea pe aeroport. Avioanele sunt nevoite să zboare astfel, pentru a nu rata aterizarea şi pentru a nu pune în pericol vieţile pasagerilor. Cu toate semnele de avertizare afişate însă, turiştii sunt cei care preferă să-şi rişte viaţa, mai ales din moment ce fotografiile de pe plajă cu avioanele trecând pe deasupra mulţimii au devenit un fel de sport naţional.

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

 Maho Beach

 Maho Beach

Mai mult decât atât, la Maho Beach s-a format chiar o mini-industrie turistică pe plajă. Proprietarii barurilor de pe plajă afişează orarele curselor care pleacă sau sosesc pe aeroportul Princess Juliana International Airport, astfel încât turiştii să se poată pregăti din timp pentru ocazia unică de a se fotografia cu aeronavele deasupra lor.

Nu ne credeţi pe cuvânt? Nici noi n-am fi crezut! Dar iată dovada video:

Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.