Locuri incredibile: 3 copaci simbol al dezlănţuirii naturii

Locuri incredibile: 3 copaci simbol al dezlănţuirii naturii
 
 

Atunci când ne gândim la felul în care natura se dezlănţuie, ne gândim automat la fenomene naturale extreme. Dacă acelea sunt în mare parte văzute ca pericole, aceste explozii de naturaleţe pe care urmează să ţi le arăt nu sunt altceva decât simboluri a ceva ce omul nu poate face. Aşa că nu ne rămâne decât să admirăm măreţia naturii oferită de aceşti 3 copaci simbol.

General Sherman, California

General Sherman este numele pe care l-a primit un uriaş sequoia din Sequoia National Park, California. Pădurea uriaşă de sequoia include 5 dintre cei mai mari 10 copaci ai lumii, iar General Sherman este cel mai mare dintre ei, având 83.8 m înălţime şi un diametru de 7.7 m, având undeva între 2300 şi 2700 ani.

General Sherman, California

Angel Oak, South Carolina

La numai 400-500 ani vechime şi o înălţime de 20 m se află Angel Oak, un stejar din Charleston, South Carolina, care impresionează prin forma sa unică, prin dispunerea ameţitoare a crengilor şi peisajul deosebit pe care îl creează în fiecare anotimp.

Angel Oak, South Carolina

Arbol del Tule, Mexic

Arbol del Tule este un chiparos uriaş din Santa Maria del Tule, Mexic şi are una dintre cele mai fascinante trunchiuri. Mai mult decât atât, au fost necesare studii care să demonstreze faptul că acolo se află un singur copac. Vechimea acestuia a fost estimată la undeva între 1200 şi 3000 ani.

Arbol del Tule, Mexic

Sursa foto: 1, 2, 3

Ce alţi copaci faimoşi din lume ai mai adăuga listei noastre?

   

Descoperă şi alte locuri incredibile din lume: Râul fără fund din Filipine şi To Sua – piscina naturală din Samoa. Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers