Locuri din seriale populare pe care chiar le poți vizita - partea a doua

Locuri din seriale populare pe care chiar le poți vizita - partea a doua
 
 
 

Ți s-a întâmplat să recunoști anumite locații din serialele tale favorite sau pur și simplu ți-ai dori să calci pe urmele personajelor pe care le îndrăgești? Ei bine, noi îți prezentăm câteva locuri din seriale populare pe care chiar le poți vizita! 

The Tudors - Irlanda

The Tudors - Irlanda

Fotografie preluata de pe wikia/directionireland. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Deşi povestea îşi are intriga plasată în Anglia din perioada regelui Henric al VIII-lea, serialul "The Tudors" a fost filmat aproape în totalitate în Irlanda. Peisajele pitoreşti şi castelele păstrate în stare aproape perfectă au redat perfect atmosfera Angliei din perioada renascentistă.

Misfits - Londra

Misfits - Londra

Fotografie preluata de pe e4-misfits/peabody. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Serialul englezesc "Misfits" care l-a făcut faimos pe Iwan Rheon, actorul care l-a jucat ulterior pe Ramsay Bolton în "Game of Thrones", are intriga plasată în Wertham, Anglia. Personajele fac muncă în folosul comunităţii în micul lor orăşel în care se întamplă numai lucruri ciudate. Serialul a fost filmat însă într-un cartier al Londrei, Thamesmead. Ai putea să recunoşti acest cartier şi din filmul A Clockwork Orange.

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Lost - Hawaii

Lost - Hawaii

Fotografie preluata de pe honolulumagazine/Pinterest. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

"Lost" urmăreşte povestea unor naufragiaţi pe o insulă misterioasă din Pacific. Aceştia trec prin multe peripeţii, momente dificile şi chiar terifiante. Spre surprinderea fanilor, acest serial a fost filmat pe insula Oahu din Hawaii. Cine ar fi crezut că insula pe care toată lumea visează să ajungă este locul din care personajele noastre îşi doreau cu disperare să scape?

Vikings - Irlanda

Vikings - Irlanda

Fotografie preluata de pe screenrant/atlasofwonders. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Serialul "Vikings" spune povestea primilor vikingi, a familiei presarată cu puţină magie si multe legende. Deşi povestea presupune că acţiunea se desfaşoară pe Peninsula Scandinavă, filmările au fost realizate puţin mai la sud, în Irlanda, ţinutul Wicklow.

Gotham - New York

Gotham - New York

Fotografie preluata de pe nypost/pcwallart. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Serialul inspirat din povestea supereroului Batman îşi are acţiunea în faimosul oraş Gotham, un oraş fictiv cu o rată ridicată a criminalităţii. Pentru că acest oraş nu există cu adevărat, atmosfera din Gotham a fost redată chiar de oraşul New York, cu precădere zona Manhattan. În mod surprinzător un oraş atat de frumos şi vibrant a putut să redea şi o atmosferă întunecată.

Star Trek - California

Star Trek - California

Fotografie preluata de pe fangirlquest/screenrant. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Deşi serialul "Star Trek" se desfăşoară într-un univers fictiv, în spaţiul cosmic, filmările pentru această serie au fost realizate cu precădere în California. Statul însorit California a furnizat locatiile perfecte pentru a reda spaţiul în care Căpitanul Kirk şi echipa sa s-au luptat cu alte civilizaţii ale galaxiilor descoperite de-a lungul serialului.

Citește prima parte a acestui articol aici.

Tu ce alte locații din filme ce pot fi vizitate ai adăuga pe lista noastră?

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.