Locuri de pe pământ din care este inspirată Pandora, planeta din Avatar

Locuri de pe pământ din care este inspirată Pandora, planeta din Avatar
 
 

Dacă v-aţi gândit vreodată că toate acele locuri din Pandora, planeta pe care se desfăşura acţiunea filmului Avatar, au fost fructul imaginaţiei regizorului James Cameron vă înşelaţi. 

Nu trebuie să aşteptaţi ca tehnologia să evolueze într-o direcţie în care să permită oricui ustensile să ne deplasăm în alte galaxii, nici măcar ca japonezii să-şi creeze o Pandora în miniatură în centrul Tokio-ului, pentru că o mare parte din acele minunăţii există… şi da, există pe "pământul nostru".

Peştera Waitomol - Noua Zeelandă

Insula Vaadhoo - Maldive

Muntele Roraima - Venezuela

Plantele "extraterestre" - Yemen

Aurora Boreală - Norvegia

Cascada Havasupai - India

Ciupercile Mycena - Japonia

Cel mai bun design, cele mai bune efecte vizuale, cea mai bună scenografie, cea mai bună imagine sau cele mai bune efecte vizuale, sunt doar câteva din premiile pe care le-a câştigat filmul Avatar. 


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers