Locul unde natura prinde culoare: Parcul Naţional Zion, Utah – GALERIE FOTO

Locul unde natura prinde culoare: Parcul Naţional Zion, Utah – GALERIE FOTO
 
 
 

Ştim deja cu toţii că Statele Unite ale Americii se bucură de unele dintre cele mai frumoase creaţii naturale ale lumii, motiv pentru care acest continent include atât de numeroase parcuri naţionale, fiecare renumit pentru minuni ale naturii create numai acolo. Până să ajungem la ele, te invit să le descoperim împreună măcar virtual.

Parcul Naţional Zion – parc, canion şi nu numai

Parcul Naţional Zion este locul în care natura prinde culoare în atât de multe forme încât nu ştii încotro să priveşti... noroc cu galeria noastră foto de mai jos. Laughing

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Canionul Narrows este străbătut de Râul Virgin din statul american Utah şi tot aici descoperim şi frumuseţile pe care le ascunde Parcul Naţional Zion. Pasionaţii de natură şi curioşii se pot bucura aici de o mulţime de trasee turistice spectaculoase. De-a lungul celor 5.8 km de canion, curajoşii se vor plimba pe lângă stâncile roşiatice verticale, dar şi de-a lungul râului ce traversează o porţiune a canionului.

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Dar mai bine lăsăm imaginile să spună povestea acestui loc minunat!

Poze deosebite din Parcul Naţional Zion

     

Ai avea curajul să te aventurezi prin canionul Parcului Naţional Zion?

Descoperă natura şi minunile ei pline de culoare în ghidul parcurilor naţionale din lume!

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers