Let’s do it! Romania este și mai frumoasă atunci când este curată

Let’s do it! Romania este și mai frumoasă atunci când este curată
 
 

România este una dintre cele mai frumoase și diverse țări din lume, care fascinează orice călător care ajunge pe aceste meleaguri, dar, niciun loc, oricât de minunat ar fi, nu este pus în valoare dacă nu este și îngrijit. De aceea, echipa Let’s Do It, Romania încearcă să atragă atenția asupra problemei zonelor pline cu gunoaie din țara noastră. În acest an, 24 septembrie este Zi de Curățenie Națională, iar tu ești invitat să dai o mână de ajutor.

Voluntarii Let’s Do It, Romania! au un singur scop: să facă curățenie în toată țara, într-o singură zi. Evenimentul Ziua de Curățenie Națională va avea loc pe data de 24 septembrie, nu doar în România, ci și în Republica Moldova.

Let's Do It, Romania!

Fotografie preluata de pe Facebook. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Cei care doresc să se implice în această mișcare nu trebuie decât să-și descarce aplicația "Let’s Do It, Romania!" disponibilă gratuit pe iOS și Android și să se înscrie pe site-ul organizației. Apoi îți formezi echipa cu care vrei să participi la Ziua de Curățenie Națională și alegi mormanele de gunoaie pe care vrei să le cureți, în funcție de mărimea lor și de câți membri ai în echipă.

Let's Do It, Romania!

Fotografie preluata de pe Facebook. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Până acum Let’s Do It, Romania! a organizat patru astfel de acțiuni naționale de curățenie la care au participat peste 1 milion de voluntari, iar în acest an sunt așteptați din nou sute de mii de participanți care își doresc o Românie curată.

Citește și: 6 motive să îţi petreci concediul în România

Ce spui, te-am convins? Participi și tu la Ziua de Curățenie Națională?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers