Lefkada: insula grecească a croazierelor de vis

Lefkada: insula grecească a croazierelor de vis
 
 

Suntem oameni hipnotizaţi de verbul "a călători", vizualizăm pământul pe o coală A4, visăm cu ochii deschişi şi ne dăm cu părerea pentru că putem. Nu suntem experţi, dar avem un bagaj mare de informaţii din călătorii virtuale… Am format o mare comunitate pe pagina noastră de Facebook şi ne mândrim cu iubitori de călătorii ca noi. 

Astăzi, admirăm Insula Lefkada, cu ajutorul imaginilor trimise de Ilie Silviu Alexandru din vacanţele lui.

Lefkada este una dintre cele mai frumoase insule greceşti spre care te poţi îndrepta în vacanţa de vară. Plajele sale mărginite de stânci, grotele, apele limpezi şi croazierele sunt numai câteva dintre motivele care te vor convinge să-ţi planifici următoarea vacanţă de vară aici.

"Drumul de la Bucureşti la Lefkada a fost obositor, dar a meritat. Plaje curate, apa limpede şi peisaje magnifice. Am mers în 2 zile şi în 2 coraziere. În una din poze se vede un vaporaş cu care am mers în croazieră, Odysseia Lefkada. A fost cea mai frumoasă croazieră. Echipajul foarte ok, căpitanul un om de nota 10, care mereu cânta / dansa şi locurile vizitate au fost magnifice. Se vizitează diverse obiective: Peştera Papanikolis – în această peşteră, submarinul grecesc aflat sub conducerea capitanului Latridis s-a adăpostit în timpul Celui de-al Doilea Război Mondial. Prima oprire pentru baie este o ocazie unică, datorită faptului că Odiseea este UNICUL vapor ce poate intra în peşteră. Apoi se face un tur al insulei Scorpionilor - insulă privată şi păzită strict, dar în poză se vede o mini plajă unde acostează vasul.", ne-a spus Silviu. 

Grotă din Lefkada 

Lefkada

Lefkada

Lefkada

Vaporaş de croazieră

Vaporas croaziera Lefkada

Stânci din Lefkada

Lefkada

Lefkada

Lefkada

Lefkada

Plajele din Lefkada

Lefkada

Lefkada

Lefkada

   

Fotografii de Ilie Silviu Alexandru

Mulţumim pentru pozele deosebite din Lefkada!

Dacă vrei şi tu să ajuţi comunitatea Ghiduri Turistice cu informaţii utile şi poze din vacanţa ta, atunci aşteptăm un email cu fotografii şi cu povestea ta pe info@ghiduri-turistice.info.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!



Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers