Lefkada: insula grecească a croazierelor de vis

Lefkada: insula grecească a croazierelor de vis
 
 
 

Suntem oameni hipnotizaţi de verbul "a călători", vizualizăm pământul pe o coală A4, visăm cu ochii deschişi şi ne dăm cu părerea pentru că putem. Nu suntem experţi, dar avem un bagaj mare de informaţii din călătorii virtuale… Am format o mare comunitate pe pagina noastră de Facebook şi ne mândrim cu iubitori de călătorii ca noi. 

Astăzi, admirăm Insula Lefkada, cu ajutorul imaginilor trimise de Ilie Silviu Alexandru din vacanţele lui.

Lefkada este una dintre cele mai frumoase insule greceşti spre care te poţi îndrepta în vacanţa de vară. Plajele sale mărginite de stânci, grotele, apele limpezi şi croazierele sunt numai câteva dintre motivele care te vor convinge să-ţi planifici următoarea vacanţă de vară aici.

"Drumul de la Bucureşti la Lefkada a fost obositor, dar a meritat. Plaje curate, apa limpede şi peisaje magnifice. Am mers în 2 zile şi în 2 coraziere. În una din poze se vede un vaporaş cu care am mers în croazieră, Odysseia Lefkada. A fost cea mai frumoasă croazieră. Echipajul foarte ok, căpitanul un om de nota 10, care mereu cânta / dansa şi locurile vizitate au fost magnifice. Se vizitează diverse obiective: Peştera Papanikolis – în această peşteră, submarinul grecesc aflat sub conducerea capitanului Latridis s-a adăpostit în timpul Celui de-al Doilea Război Mondial. Prima oprire pentru baie este o ocazie unică, datorită faptului că Odiseea este UNICUL vapor ce poate intra în peşteră. Apoi se face un tur al insulei Scorpionilor - insulă privată şi păzită strict, dar în poză se vede o mini plajă unde acostează vasul.", ne-a spus Silviu. 

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

3 sau 7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 435 Eur
vezi detalii »

Grotă din Lefkada 

Lefkada

Sejur de răsfăț în Sunny Beach

Sejur de răsfăț în Sunny Beach

7 nopți cazare, all inclusive
de la 235 Eur
vezi detalii »

Lefkada

Lefkada

Vaporaş de croazieră

Vaporas croaziera Lefkada

Stânci din Lefkada

Lefkada

Lefkada

Lefkada

Lefkada

Plajele din Lefkada

Lefkada

Lefkada

Lefkada

   

Fotografii de Ilie Silviu Alexandru

Mulţumim pentru pozele deosebite din Lefkada!

Dacă vrei şi tu să ajuţi comunitatea Ghiduri Turistice cu informaţii utile şi poze din vacanţa ta, atunci aşteptăm un email cu fotografii şi cu povestea ta pe info@ghiduri-turistice.info.

Săptămână de vis în Rodos

Săptămână de vis în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 285 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.