Lectura de week-end: Vacanţe exotice în scrieri episodice

Lectura de week-end: Vacanţe exotice în scrieri episodice
 
 

Bloggerii de turism se pregătesc intens pentru vacanţa de vară... cu o serie de vacanţe de primăvară. Atât de intens încât aleg destinaţii exotice dintre cele mai fascinante, care pot fi recomandări numai bune pentru concediile care urmează în sezonul estival. Şi pentru că destinaţiile exotice departe de casă au întotdeauna atât de multe de oferit, prietenii noştri scriitori s-au întins la vorbă în scrieri episodice.

Călătorim în Peloponez cu Traveling Hawk

Peloponez

Adriana Ritt ne povesteşte în cele mai frumoase şi mai deosebite detalii despre călătoria ei în Peloponez. Vezi şi tu cele 21 de episoade, începând cu cea mai recentă poveste despre mâncarea din Peloponez! Yummy! Smile

Citeşte tot articolul!

În Oman cu Imperator Travel

Oman

Mergem în Peninsula Arabă alături de Cezar Dumitru şi descoperim în câteva episoade totul despre oraşul exotic Muscat!

Citeşte tot articolul!

Ne mutăm în India cu Nomadic

India

Paul Manea ne face un scurt ghid episodic despre cum a devenit localnic în India... şi uite aşa aflăm şi noi, dacă vrem să ne mutăm în Goa, ce şi cum trebuie să facem de la casă la masă şi la orice altceva! Smile

Citeşte tot articolul!

Descoperim Turcia altfel cu Florin

Turcia

Florin Badu ne dezvăluie cum arată Turcia dincolo de numeroasele imagini pe care le avem despre această ţară cu mare, soare şi staţiuni pentru vacanţa de vară. Şi începem cu un parcurs cultural şi istoric în Milet!

Citeşte tot articolul!

Jurnal de Bord marocan al Calatorului prin lume

Maroc

Oana Ungureanu ne face jurnalul de bord al unei calatorii exotice in Maroc, mai exact in portul Tanger Med. Peisaje de vis şi recomandări de la faţa locului în câteva episoade cu aer exotic!

Citeşte tot articolul!

Dacă nu e weekendul exotic, măcar să aveţi inspiraţie pentru următoarea vacanţă! Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers