Lectura de week-end: sfaturi de călătorii, Innsbruck şi câteva locuri "dulci"

Lectura de week-end: sfaturi de călătorii, Innsbruck şi câteva locuri
 
 
 

Fiind plecat de Sărbători nu am reuşit să urmăresc foarte atent blogurile de călătorii, aşa că săptămâna aceasta voi scrie doar despre 5 articole care, ce-i drept, mi-au plăcut foarte mult. Este o pură coincidenţă că două dintre articole au titlurile foarte asemănătoare Laughing. Consider că ambele sunt foarte utile celor care doresc să meargă într-o călătorie. Mi-am luat şi eu câteva notiţe Tongue Out.

Am găsit şi un blog nou plin de fotografii frumoase şi mi-am delectat ochii şi cu nişte poze cu magazinele cu ciocolată din Bruxelles. Dar să trecem la treabă.

100 de lucruri învăţate din călătorii

Sfaturi pentru calatorii

Fetele de la travelgirls.ro au făcut o listă cu nici mai puţin, nici mai mult de 100 de lucruri pe care le-au învăţat în călătoriile lor. Unele ditre ele sunt foarte haioase ( Zvonurile despre latino lovers sunt adevărate. Și alea bune și alea rele.”  - nu întreb detalii J), altele foarte utile („Salut, Te rog, Mulțumesc și La revedere în limba țării vizitate sunt a must”) sau practice („Gentuța cu acte, bani, telefon și aparat foto nu trebuie să se despartă niciodată de tine. Niciodată”). Preferatul meu este „Il dolce farniente există”. Vă invit să aruncaţi o privire şi să luaţi notiţe de aici.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Lucruri învâţate din experienţa proprie în Asia

Experienta in Asia

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Una este să citeşti din ghiduri turistice despre o destinaţie şi alta e să citeşti sau să afli informaţii de la oameni care au fost acolo, mai ales dacă este vorba despre Asia. Ioana a făcut o listă de 50 de lucruri pe care le-a învâţat din călătoria avută în Malaysia şi Thailanda. Impresia mea este că nu a fost foarte încântată de această experienţa, dar vă invit să citiţi articolul ei deoarece exprimă câteva idei foarte interesante.

Muzeul Marțipanului din Budapesta

Muzeul Martipanului din Budapesta

Este un loc în care am fost şi eu şi după ce am citit articolul Ioanei mi-a venit o poftă nebună de a mă întoarce. În primul rând mi-a atras atenţia stilul original în care este scris articolul, un stil care te binedispune şi te face să zâmbeşti. Veţi vedea şi o mică galerie foto cu figurine din marţipan – Garfield este chiar scump. Mai multe aflaţi aici.

Câteva poze frumoase din imprejurimile Innsbruck-ului

Imprejurimile Innsbruck-ului

Blogul lui Cristian l-am descoperit recent şi mi-a plăcut ce am găsit. În acest articol ne prezintă câteva locuri frumoase din împrejurimile oraşului Innsbruck, precum: Hall in Tirol, Schwaz și Stans. Cum o poză face cât o mie de cuvinte, fiecărei locaţii îi sunt ataşate câteva poze foarte reuşite. Vă invit şi pe voi să le admiraţi aici

Partea dulce a Bruxelles-ului

Magazinele de ciocolata din Bruxelles

Vă mărturisesc că după ce am terminat de citit acest articol am salivat “mai ceva ca şi câinele lui Pavlov” (citat din articol de altfel). Veţi avea parte de o plimbare virtuală prin mai multe magazine de ciocolată şi dulciuri. Cuvintele sunt de prisos … vă invit să vă convingeţi singuri aici

Cam atât pentru sfârşitul acesta de săptămână. Sper că v-au plăcut articolele selectate şi că aţi avut ce învăţa din ele.

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.