Lectura de weekend: Pagini de Facebook din România, care merită apreciate

Lectura de weekend: Pagini de Facebook din România, care merită apreciate
 
 
 

Astăzi am decis să vă prezint o "lectură de weekend" puţin mai... altfel. Mai exact, să vă recomand câteva pagini de Facebook interesante, pe care noi le urmărim. Toate au în comun faptul că sunt din ţara noastră şi că încearcă să promoveze fie turismul, fie un anumit domeniu, care pe viitor poate deveni obiectiv turistic... cu ajutorul nostru.

Pentru că trăim într-o ţară cu un potenţial extraordinar, trebuie doar să ne mobilizăm şi să ne urnim şi să arătăm întregii lumi acest lucru. Vă fac cunoştinţă cu şapte dintre aceşti români, care au încredere în România, în visele lor şi în viitorul pe care acest loc poate să-l ofere.

Turism în Anina

Este o pagină pe care am descoperit-o cu foarte puţin timp în urmă şi care mă impresionează cu fiecare postare... efectiv simt strigătul de ajutor şi dorinţa de a arăta comoara din spatele epavei în care s-a transformat oraşul Anina, care este înconjurat de numeroase minunăţii unice în lume.

Vezi pagina!

Stanciova, o comunitate deschisă

În localitatea Stanciova din judeţul Timiş se întâmplă ceva extraordinar: există un grup de voluntari care trăiesc ecologic, numai din ceea ce produc. Mai mult de atât, arată lumii întregi cum trăiesc ei acolo, prin diferite ateliere, povești spuse în șură, în grădină, pe verandă sau în jurul focului.

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

Vezi pagina!

Locuri uitate

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Autorul acestei pagini se numeşte Petre Mărgineanu, un tânăr din Bucureşti care face: explorare urbană. Mai exact, se plimbă atât prin Bucureşti, cât şi prin alte locuri interesante din ţară şi fotografiază construcţii care odată au însemnat ceva pentru ţară, iar acum sunt uitate...

Vezi pagina!

Zbor peste Transilvania

Este vorba despre o pagină de Facebook care a luat viaţă din pasiunea a câtorva tineri pentru zbor şi fotografie. Aceştia surprind şi expun regulat cadre şi peisaje excepţionale din zbor, de deasupra Transilvaniei.

Vezi pagina!

National Geographic România

Este o pagină care nu cred că mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Informaţii interesante despre turism, locuri deosebite, obiective unice, natură, climă, mediu sau animale sunt doar câteva din subiectele despre care puteţi citi pe această pagină de Facebook.

Vezi pagina!

Sinpro Timişoara

Este o pagină foto în care se prezintă capturi realizate atât de fotografi amatori, cât şi de profesionişti, din mai multe domenii. Este una din paginile mele preferate pentru că i se oferă orcui posibilitatea de a-şi face publică o fotografie, pe care apoi cei interesaţi pot să o comenteze.

Vezi pagina!

Cam atât pentru săptămâna aceasta. Dacă ai un proiect unic şi consideri că merită să facă parte din lectura noastră de weekend, ne poţi da informaţii într-un mesaj privat, pe pagina noastră de Facebook. Pe săptămâna viitoare!

   

Citeşte şi: Cât costă şi unde se găsesc cele mai ieftine ski pass-uri din Europa,  8 staţiuni de schi pe care trebuie să le încerci si  Concediu "la ghici", partea a II-a - Rânca sau Lectura de weekend: destinaţii perfecte pentru un City Break în această perioadă

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.