Lectura de weekend: oferte pentru sărbătorile de iarnă în Europa, Asia, Emiratele Arabe şi America

Lectura de weekend: oferte pentru sărbătorile de iarnă în Europa, Asia, Emiratele Arabe şi America
 
 

Ce au în comun Spania, Portugalia, Grecia, Italia, Emiratele Arabe, Turcia şi România? Foarte simplu: oferte avantajoase pentru sărbătorile de iarnă! Aceasta este concluzia la care am ajuns după un scurt review al blogosferei de turism de săptămâna aceasta.

Fie că îţi doreşti să bei vin fiert într-o cabană din Carapţii noştri împreună cu prietenii, să schiezi pe cei mai înalţi munţi din Europa, să te plimbi printre căsuţele cu mirodenii pentru iarnă din marile oraşe, să te simţi ca un copil pe străzile colorate ale americanilor sau să leneveşti pe un şezlong la 30 de grade în Caraibe ai ajuns unde trebuie. La noi găseşti tot ce ai nevoie...

Pieţe de Crăciun la Roma

Alina Gheba, autoarea blogului viatainroma.blogspot.it ne povesteşte într-un articol simpatic despre cele mai interesante pieţe de Crăciun din... bineînţeles, Roma, despre care spune că sunt "alegerea potrivită pentru a găsi cadouri originale, pentru a degusta castane prăjite şi produse tipice din diferite zone italiene, ciocolată caldă etc."

Citeşte articolul complet!

10 destinaţii cu căldură pentru vacanţa de iarnă

Alice de la Cluj prezintă un articol extraordinar despre 10 destinaţii cu căldură, pentru vacanţa de iarnă. Pe lângă că enumeră locurile, dă câteva informaţii interesante despre fiecare în parte: cum poţi ajunge, companii aeriene, ce poţi face în acel loc, temperaturi estimative etc.

Citeşte articolul complet!

Dubai, destinaţia caldă a toamnei

Traian Bădulescu povesteşte pe blogul său despre Dubai, o destinaţie pe care o recomandă spre vizitare în special din noiembrie până în mai. În interorul articolului găsiţi absolut toate informaţiile de care aveţi nevoie, chiar nu are rost să mai adaug nimic.

Citeşte articolul complet!

Idei de Revelion – Madeira, insula primăverii eterne

Imperator Travel ne recomandă un Revelion în Madeira, loc despre care spune că nu este nici cald, nici rece şi are întotdeauna un foc de artificii pe cinste! Pe lângă toate acestea, în interiorul articolului găsiţi şi ce alte activităţi ce le puteţi face de Revelion în Madeira – nu vă imaginaţi că plajă!

Citeşte articolul complet!

Revelion la Istanbul – oraşul confluenţelor culturale

Lucian Hirsu ne recomandă pentru trecerea dintre ani Istanbului. De ce? "Pentru că este în afara ţării, pentru că nu este foarte departe, pentru că nu este prea scump, pentru că oferă experienţe inedite şi vizite interesante şi bineînţeles, pentru că nu este frig!" 

Citeşte articolul complet!

   

Citeşte şi: Cât costă şi unde se găsesc cele mai ieftine ski pass-uri din Europa,  8 staţiuni de schi pe care trebuie să le încerci si  Concediu "la ghici", partea a II-a - Rânca sau Lectura de weekend: destinaţii perfecte pentru un City Break în această perioadă


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers