Lectura de week-end: ne plimbăm prin Grădinile Mirabell, călătorim prin Norvegia şi Africa şi aflăm informaţii utile despre vize şi aplicaţii de telefon

Lectura de week-end: ne plimbăm prin Grădinile Mirabell, călătorim prin Norvegia şi Africa şi aflăm informaţii utile despre vize şi aplicaţii de telefon
 
 
 

Săptămâna aceasta am avut plăcerea de a descoperi bloguri noi ca urmare a lansării proiectului destinat bloggerilor. Ni s-au alăturat acestui proiect mai mulţi bloggeri care au dorit să promoveze obiectivele turistice din România, ocazie cu care am avut plăcerea să descopăr o mulţime de articole interesante. Majoritatea acestor bloguri le-am adăugat pe lista mea „de urmărit”.

Norvegia e o destinaţie frumoasă

Am avut plăcerea deosebită de a discuta cu Liliana care după ce a văzut o postare de-a noastră pe pagina de Facebook ne-a trimis câteva articole despre Norvegia. Fiind una dintre destinaţiile în care îmi doresc să ajung cândva m-am apucat şi am citit toate articolele scrise de către ea despre Norvegia. Mi-a mărturisit într-un email că :” Norvegia e răcoroasă chiar şi vara, noaptea temperaturile pot scădea spre zero, în funcţie de cât de tare te apropii de pol. Iarna nu mai vorbesc, că ajunge şi la -50 sus sus de tot şi ar fi utile ceva hainuţe de izolare termică a corpului. ”

Din păcate nu am putut să aleg un articol preferat din seria dedicată Norvegiei, aşa că voi recomanda întreaga serie pe care o puteţi găsi aici. Pozele postate sunt de-a dreptul superbe!

Aplicaţii Blackberry utile călătorului

Diana a făcut o listă foarte utilă cu aplicaţii Blackberry care ar putea fi utile unui călător. A trecut în revistă aplicaţii de conversie valutară, de traduceri, de planificări, pentru editări foto sau de harţi. Lista este foarte lungă, aşa că vă invit să aruncaţi o privire. Sunt convins că veţi găsi o aplicaţie care să vă placă şi care să vă fie de folos.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Cu suişuri şi coborâşuri, în Africa

Corina, unul dintre ambasadorii noştri, a decis să meargă ca şi voluntar în Africa pentru a-i ajuta pe oamenii de acolo. Am urmărit constant poveştile scrise de către ea de acolo şi în majoritatea dintre ele am regăsit plăcerea de a face bine, bucurie şi un optimism debordant. Ultimul ei articol m-a impresionat enorm. Oricât aş încerca eu să îi fac un sumar aici, sunt convins că nu voi reuşi.

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Vă dau câteva citate: “Sunt foarte down zilele astea şi nu-mi place de mine aşa. Râdeam chiar şi când am rămas fără laptop într-un jaf armat din noaptea de Ajun.”;” La o analiză mai profundă, realizez că nimic din ce aveam nu e de neînlocuit, că tot ce am e încă aici cu mine, în mine, în minte şi nu poate fi furat.”;” Nu mă plâng. Am ales asta. Şi tare mă tem să nu fiu trimisă acasă, din motive de siguranţă, după toate problemele de aici. Nu încă. Nu mi-am îndeplinit scopul”

Acordând 5 minute acestui articol, veţi constata că nu au fost 5 minute irosite ci 5 minute trăite cu emoţie.

Locul unde florile îţi zâmbesc

Sunt un fan declarat al Corinei! Îmi place foarte mult cum scrie, iar cu acest articol m-a impresionat de-a dreptul. Este un tur virtual a Palatului şi a Grădinilor Mirabell, iar pozele postate în cadrul articolului sunt de vis. Vă doresc o călătorie virtuală plăcută!

Paşi de aplicare pentru viza SUA

Am găsit pe blogul Alinei un articol foarte util pentru cei care doresc să aplice pentru viză în Statele Unite. Găsiţi aici o mulţime de informaţii utile, sfaturi şi câteva linkuri folositoare. De asemenea puteţi citi şi despre experienţa Alinei cu viza SUA. Informaţiile mi s-au părut cu atât mai folositoare cu cât au fost relatate de cineva care a trecut deja prin această experienţă. Aici găsiţi care sunt paşii pentru a aplica pentru viză în SUA.

Cam astea ar fi articolele pentru sfârşitul acesta de săptămână. În cazul în care aţi găsit şi voi articole interesant care au legătură cu turismul nu ezitaţi să lăsaţi un comentariu cu link-ul spre ele.

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.