Lectura de week-end: Lisabona, New York, Versailles, cetatea Cisnadioara şi mergem şi la schi

Lectura de week-end: Lisabona, New York, Versailles, cetatea Cisnadioara şi mergem şi la schi
 
 

Săptămâna aceasta am fost mai harnic şi am strâns mai multe articole pe care vă îndemn să le citiţi. O să facem o vizită virtuală în Lisabona, ne vom plimba prin New York şi Versailles, vom ajunge şi la cetatea Cisnădioara şi vom merge şi la schii. Avem şi un top cu cele mairomantice locuri. Mai mult am să vă arăt ce înseamnă să ai o colecţie de 60 de magneţi de frigider şi o colecţie de ornamente de brad de prin lume adunate.

Să purcedem …

Suveniruri din călătorii

Suveniruri din calatorii

Pe Oana am cunoscut-o recent (virtual deocamdată) şi am fost uimit să aflu în câte locuri minunate a călătorit până acum. A fost de acord să ne povestească despre câteva dintre aceste locuri şi la noi pe blog. Din fiecare călătorie s-a întors cu multe amintiri frumoase şi cu obiecte care să îi amintească de experienţa avută. Pe lângă magneţii de frigider (peste 60) Oana a strâns şi o colecţie drăguţă de ornamente de brad. Vezi aici cele mai interesante suveniruri strânse de Oana pe parcursul călătoriilor sale.

Peripeţii pe schiuri

Schi Vidra-Transalpina

Simona a vizitat o mulţime de locuri şi ţări, dar nici nu mi-a trecut prin cap că încă nu a încercat să schieze niciodată ( mai ales că ştiam că a vizitat zone minunate din Elveţia si Austria). Am aflat abia acum, citit articolul ei despre Ski Vidra – Transalpina. Totuşi mă bucur că i-a plăcut această nouă experienţă, dar cel mai mult m-au încântat pozele făcute acolo. Sunt superbe! Vă invit şi pe voi să le vedeţi aici.

Cele mai romantice locuri

Locuri romantice

Am dat peste articolul acesta şi mi s-a părut foarte interesantă ideea, mai ales că în curând vom sărbători Valentine’s Day (nu prea sunt de acord cu această sărbătoare „importată”) şi Dragobetele. În sfârţit o listă în care capul de afiş nu este Parisul! Vă invit să o citiţi şi voi şi să ne spuneţi care loc vi s-a părut cel mai tentant?

O vizită la Versailles

Versailles

Pe Andreea o citesc de foarte multă vreme, iar acest articol mi-a atras atenţia. Chiar dacă nu ne povesteşte foarte mult despre experienţa ei la Versailles, pozele publicate pe blog şi pe picasa sunt superbe! Precum spune şi ea, vă invit să „pierdeți puțin timp printre pozele mele și vă asigur că n-o să vă pară rău”.

O vizită virtuală la Lisabona

Lisabona

Lisabona este o destinaţie superbă. Nu am crezut asta până nu am avut ocazia să o vizitez. De atunci, de câte ori găsesc câte un articol despre Lisabona îl citesc cu mult interes, mai ales că sunt curios şi de părerile altora despre acest oraş.

De data aceasta am găsit un articol care scoate în evidenţă cele mai importante puncte de atracţie turistică din Lisabona. Este un scurt ghid foarte bun pentru a vă face o idee despre această destinaţie. Vă invit să faceţi o călătorie virtuală prin Lisabona.

Cetatea Cisnadioarei

Cetatea Cisnadioarei

Aţi auzit de Cetatea Cisnădioarei? Eu da, dar din păcate încă nu am reuţit să ajung să o şi vizitez. Tocmai de aceea am fost foarte încântat când am dat peste acest articol foarte interesant despre ea.

Ca toate cetăţile transilvane şi Cetatea Cisnădioarei are legendele ei. Alături de binecunoscuta legendă a cuplurilor în pragul divorţului pe care comunitatea le închidea în cetate ori într-o anexă din cetate, până le venea mintea la cap, la Cisnădioara mai există şi legenda bolovanilor. Despre asta vă invit să citiţi aici.

Mic ghid turistic pentru New York

Ghid turistic pentru New York

Am dat recent peste acest blog şi mi s-a părut foarte interesant. Articolul despre New York este scris din perspectiva omului care a locuit acolo timp de 18 luni şi poate da câteva sfaturi pertinente. Informaţiile incluse în articol (articole , mai corect spus deoarece are 2 părţi) sunt nu numai utile dar chiar pot înlocui un mini ghid al New York-ului. Dacă doriţi să ajungeţi în New York sau pur şi simplu vreţi să aflaţi mai multe lucruri despre acest oraş, vă sfătuiesc să citiţi acest articol.


Vă doresc un sfârşit de săptămână frumos şi mult spor la citit!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers