Lectura de week-end: idei de vacanţă şi sfaturi de la cei mai călători bloggeri

Lectura de week-end: idei de vacanţă şi sfaturi de la cei mai călători bloggeri
 
 

Nu ştiu vouă, dar mie ziua de vineri îmi dă întotdeauna o senzaţie de vacanţă! Chiar dacă nu mă urc în maşină în fiecare weekend, chiar aş vrea să pot face asta: o scurtă ieşire din oraş e ca o gură de aer proaspăt... şi parcă mai domoleşte un pic dorul de ducă, până la concediul de vară! Laughing Dar până atunci te invit să te delectezi alături de mine cu o selecţie de articole perfecte pentru weekend şi pentru idei de vacanţă!

Călătoreşte româneşte

Călătoreşte româneşte

Ambasadoarea noastră, Celina Bianca, ne povesteşte cum te poţi bucura de un weekend liber şi ne dezvăluie unde se află oaza de linişte de la marginea Clujului.

Ioana Acsinia îţi spune care sunt pericolele traseelor marcate şi nemarcate într-o tură de fete în Piatra Craiului.

Ambasadorul nostru, Viorel Iraşcu, te invită să admiri străjerul din Defileul Dunării – Mănăstirea Mraconia!

Cârtiţa plimbăreaţă te invită la o tură perfectă pentru primăvară în Munţii Măcinului. Descoperă şi tu Cheile Chediului!

În jurul lumii într-un weekend

În jurul lumii într-un weekend

Tomata cu scufiţă îţi spune cum să te bucuri de un city break de 3 zile la Milano şi îţi dă şi câteva sfaturi perfecte pentru vacanţa ta.

Ambasadoarea noastră, Oana Ungureanu, a ajuns în Valencia din nou şi îţi arată frumuseţea oraşului descoperită în timpul Feria de Falles.

Liliana Oprişan îţi oferă sfaturi practice pe scurt pentru o viitoare vacanţă în Maroc.

Mihai Jurca îşi dă ponturi de vacanţă pentru luna mai. Află de la el spre ce destinaţii poţi zbura cu bilete sub 100 de euro.

Roxana de la Lumea Mare îţi dezvăluie secretele Barcelonei sau cum să te bucuri de o duminică însorită în Parc de la Ciutadella.

Cezar Dumitru te ajută să-ţi planifici o vacanţă exotică cu un mic ghid de vizitare în Oman.

Lectură plăcută şi un weekend plin de soare!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers