Lectura de week-end : idei cu locuri în care ne putem petrece concediul de vară!

Lectura de week-end : idei cu locuri în care ne putem petrece concediul de vară!
 
 

Subiectul lecturii de weekend din această săptămână stă întins pe un şezlong, la malul mării. De când mercurul din termometre a urcat mai sus de 20 grade celsius, aud tot mai des discuţii despre concediul de vară!

Poate e un pic cam devreme să abordăm în aprilie subiecte "caniculare", însă pentru deliciul nostru nu există perioade, reguli sau tipare. Aşa că, doamnelor...  este momentul să ne pregătim accesoriile colorate şi să ne gândim unde ne vom bronza anul acesta! Domnilor... pe terasa cărei plaje veţi bea vara asta o bere rece?

Eu, împreună cu prietenii noştri blogeri Români vă dăm câteva idei! 

Vrăjită de insula Zakynthos!

Dublin

Un articol care mie îmi place foarte tare... atât subiectul, cât şi modul de abordare. Pe mine personal m-a convins! Recunosc că oricum Zakynthos era una din variantele mele de concediu pentru vara asta, însă după ce am citit această "poveste"  a rămas singura. Iar fotografiile... n-am cuvinte! 

Citiţi articolul complet!

Alb şi Albastru de Tunis: Sidi Bou Said

Bologna

Sidi Bou Said: un oraş din Tunisia în două culori! Recunosc că şi această recomandare are o amprentă personală destul de adâncă pentru mine! De când am văzut primele poze cu Santorini şi Mikonos - Grecia am zis: VREAU! şi în ambele situaţii m-am răzgândit din cauza temperaturilor extrem de ridicate! Acum... mai am o şansă şi se numeşte Sidi Bou Said! Ce ziceţi?

Citiţi articolul complet!

Jurnal thailandez - Koh Phi Phi Don

Venetia

Koh Phi Phi Don (se pronunţă Co Pi Pi Don, ci nu Co Fi Fi Don) este cea mai mare insulă din arhipelagul Phi Phi şi singura locuită! Acest articol face parte dintr-un serial, care vi-l recomand să-l citiţi în totalitate când aveţi timp... merită. Este o adevărată lecţie de cultură generală!

Citiţi articolul complet!

Muntenegru Episodul 4 - Budva

Amsterdam

Un articol frumos despre un loc minunat! Spun asta pentru că eu am vizitat Budva cu câţiva ani în urmă, iar mulţumirea pe care am simţit-o în rândurile acestui articol mi-au făcut să-mi amintesc despre sentimentele pe care le-am trăit şi eu la momentul respectiv. 

Acesta este un articol care cuprinde toate informaţiile de care ai nevoie, daca vrei să-ţi organizezi un concediu la Budva, în Muntenegru!

Citiţi articolul complet!

La malul oceanului cu tartiflette de munte

Franta

Larisa povesteşte despre "escapada" ei într-un weekend de iarnă, la Chatelaillon-Plage. Întotdeauna citesc cu drag posturile Larisei pentru că au ceva ce în puţine locuri mai întâlneşti... sunt sincere! Pe lângă aventura ei absolut simpatică mai puteţi descoperi între aceste rânduri o destinaţie cu preţuri destul de modice, ideală pentru concediul de vară!

Citiţi articolul complet!

Seychelles, cele mai frumoase plaje din lume

Ierusalim

Ioana are un umor pe gustul meu, cred că aş putea citii orice ar scrie! Să nu mă înţelegeţi greşit, cum că acest post, în care îndrumă buimacii care se trezesc peste noapte în Seychelles să facă un review a celor mai frumoase plaje nu se ridică la aşteptările mele... este minunat, de asta vi-l şi recomand! 

Dacă e weekend, să ne delectăm cu o GALERIE FOTO care sigur ne va fericii retina!

Citeşte articolul complet!

Vă doresc un sfârşit de săptămână liniştit şi spor la citit!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers