"Lectura de weekend": cele mai interesante articole, din prima săptămâna a lunii decembrie

 
 

Continuăm cu rubrica "Lectura de weekend", în care prezentăm o serie de articole despre turism şi călătorii,  pe care le-am citit în săptămâna precedentă şi ne-au plăcut dintr-un anumit punct de vedere. 

Belgrad, locul în care zâmbetul este foarte scump

Un articol scris de prietenul nostru Marius, care personal mi-a plăcut foarte tare... M-am regăsit în multe din gândurile lui, în felul în care a privit lucrurile şi în modul în care le-a expus. Prezintă principalele obiective turistice din Belgrad, cu bune şi cu rele, vorbeşte despre mâncare, transport, despre oraş şi despre aroport... conţine toate informaţiile de care ai nevoie pentru un City Break într-unul din oraşele iubite de Tito.
CITEŞTE ARTICOLUL!

Abu Dhabi... aproape live!

Este un articol scris de prietenul nostru imperator, care pe mine m-a atins la un punct sensibil pentru ca intotdeauna mi-am dorit să ajung în capitala Emiratelor Arabe Unite. Articolul se numeşte "live" pentru că este scris de impertator în avion, în timp ce se întorcea către casa, în rest, tot ce vă spun este "viozionare plăcută" la nişte imagini absolut superbe...
CITEŞTE ARTICOLUL!

Cer la puterea n+1 – Cum să vezi aurora boreală

Acesta este un articol pentru toţi cei care am tânjit la un moment dat la nişte imagini sau video-uri cu aurora boreală, pentru că materializează toate informaţiile de care ai nevoie pentru a ajunge în Canada, Islanda, Alaska, Rusia sau alte locuri din care se poate vedea cel mai frumos spectaco al naturii. Mai mult de atât, prezintă cum să-şi planifici excursia, unde să te cazezi mai ieftin şi ce alte lucruri poţi face în afară de să pândeşti aurora.
CITEŞTE ARTICOLUL!

Lumea nouă - Printre urmaşii maiaşilor

Este mai mult decât un articol... este efectiv o călătorie virtuală în imagini! AlexMD povesteşte despre lumea urmaşilor maiaşi exact ceea ce interesează pe cititor... urmăreşte detalii interesante, foloseşte o exprimare amuzantă, surprinde acţiuni specifice, unice, peisaje minunate şi oameni parcă din altă lume. Sincer, chiar este un articol care merită citit...
CITEŞTE ARTICOLUL!

Episodul 4: Pieţe de Crăciun şi poveştile lor – Budapesta

Un articol care eu l-am citit cu drag pentru că sunt o fană a City Break-urilor. Am vizitat Budapesta de nenumărate ori, însă la Târgul de Crăciun nu am ajuns niciodată şi după cum povesteşte Carmina pe blogul său cred că am pierdut ceva destul de frumos.
CITEŞTE ARTICOLUL!

Magia primilor fulgi

Îmi place foarte tare viziunea Biancăi despe magia primilor fulgi, pe care a explicat-o în cele mai mărunte şi utile detalii. Aminteşte de nişte momente pe care toţi le-am trăit, însă de care am uitat... mie chiar a reuşit să-mi răscolească câteva amintiri. Vă recomand cu sinceritate articolul...
CITEŞTE ARTICOLUL!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers