Lectura de weekend: destinaţii perfecte pentru un City Break în această perioadă

Lectura de weekend: destinaţii perfecte pentru un City Break în această perioadă
 
 

Este vineri, avem lectură de weekend! Pentru acest sfârşit de săptămână am decis să vă prezint câteva destinaţii perfecte pentru un City Break în această perioadă. Fie că sunteţi fani mare, munte, câmpie, verde, toamnă, muzee, mall-uri, zăpadă sau terase, sigur veţi găsi o destinaţie frumoasă în lectura noastră...

Londra, Riga sau România, Cetatea Sucevei, Ulpia Traiana Sarmizegetusa, locuri frumoase de lângă Braşov sau de lângă Paşcani sunt doar câteva din sugestile blogerilor de turism din România pentru această săptămână.

Două zile la Londra: "Londra loves me"

Simona Gollent povesteşte pe blogul ei despre Londra: "În acest articol voi face doar o enumerare a obiectivelor turistice şi a locurilor văzute în cele 2 zile petrecute la Londra, apoi voi reveni şi cu alte articole detaliate cu privire la acestea".

Citeşte articolul complet!

Riga, regina Mării Baltice

Nu ştiu câţi dintre voi v-aţi gândit vreodată la un City Break într-o ţară baltică. Eu nu, însă articolul Corei despre Riga m-a întors 180 de grade: "vă prezint cel mai mare şi cel mai bogat - cultural, economic, arhitectonic, istoric - oraş din ţinuturile baltice: Riga!"

Citeşte articolul complet!

Legende, blesteme și mistere la Palatul de la Ruginoasa

Dacă nu sunteţi genul de persoană care să călătoriţi mii de kilometri pentru un simplu City Break, vă recomand câteva destinaţii drăguţe din România şi încep cu Palatul de la Ruginoasa. "Cică palatul este ascuns de ochii lumii de o perdea de arbori din cauza evenimentelor rușinoase petrecute acolo. Mai este denumit și <Casa rușinoasă>..."

Citeşte articolul complet!

Biserica fortificată din Cata (Katzendorf), Braşov

Cârtiţa plimbăreaţă ne povesteşte despre Biserica fortificată din Cata, despre care spune că este "o destinaţie excelentă pentru weekend, perfectă pentru a merge cu cei mici. Zidurile de apărare se mai păstrează şi astazi (...) două dintre turnuri se pot vizita... etc"

Citeşte articolul complet!

Ulpia Traiana Sarmisegetusa - impresii, istorie și cronologie

"Este destul de mult de vizitat, eu am "pierdut" cam trei sferturi de zi, astfel că, dacă aloci acestui complex doar câteva ore, mai bine nu mergi..." Viorel Iraşcu cuprinde în articolul său absolut toate informaţiile care aveţi nevoie dacă alegeţi să vizitaţi capitala Dacilor.

Citeşte articolul complet!

O zi la Cetatea de Scaun a Sucevei

"Mărturisesc că, deși am fost de multe ori în Suceava, nu am reușit sa văd tot ceea ce vroiam sa văd acolo. Nu pentru că este o metropola de zece milioane locuitori ci pentru că de fiecare dată intervenea câte ceva: ba era muzeul închis ba cutare biserică se renova… ceva era! Am ajuns să-i zic neveste-mii chestii gen: "Puiu, vezi că trag o fugă pana la bisericuța aia mică ca să văd de ce nu pot s-o văd și vin înapoi". 

Citeşte articolul complet!

   

Citeşte şi: Cât costă şi unde se găsesc cele mai ieftine ski pass-uri din Europa,  8 staţiuni de schi pe care trebuie să le încerci si  Concediu "la ghici", partea a II-a - Rânca


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers