Lectura de week-end: destinaţii ideale pentru City Break-uri în 2013!

Lectura de week-end: destinaţii ideale pentru City Break-uri în 2013!
 
 

Tema lecturii de weekend din această săptămână: CITY BREAK-URILE! O să fiu sincer şi o să recunosc că am ales acest subiect pentru că doar asta am citit zilele astea, din pricina noului concurs pe care l-am lansat pe blogul nostru: "Povesteşti şi călătoreşti"!

Dacă tot am amintit de concurs să ştiţi că o să vă spun şi câteva cuvinte despre el, nu cred că deranjează pe nimeni un CITY BREAK gratuit pentru două persoane la Budapesta!

Cum stau lucrurile... dacă ai vizitat vreodată un oraş din străinătate, totul este foarte simplu. Trebuie să răspunzi la câteva întrebări despre oraşul pe care l-ai vizitat, să ataşezi minim 10 fotorafii şi intri automat în marea finală.
Mai multe detalii despre concurs şi despre premii găsiţi AICI!

Gata cu concursul, să trecem la oile noastre!

Bucureşti - Dublin, de la 169 EURO cu Tarom

Dublin

Unul din articolele care mi-a rămas întipărit în minte este acesta în care se anunţă că Tarom redeschide ruta Bucureşti - Dublin... excelent. Cred că sunteţi mulţi în aceeaşi situaţie cu mine, care aţi dori să vizitaţi capitala Irlandei, însă fără să fie acesta singurul concediu din an. Şi când spun asta mă refer atât la timp, cât şi la costuri.

Oraşul de pe malurile râului Liffey, o nouă posibilitatea de City Break pentru români!

Citiţi articolul complet!

Destinaţii de top în Italia

Bologna

Un alt articol drăguţ, care te face să-ţi adaugi o listă destul de lungă de destinaţii pe "wishlist-ul" de City Break-uri, l-am găsut pe blogul xplorio!

Cultura, arhitectura, istoria, bucătăria, variaţia formelor de relief, minunăţiile naturii, neamurile sau prietenii stabiliţi acolo sunt doar câteva din motivele pentru care românii aleg Italia. Acest articol te face să vezi mai departe de aceste aspecte... 

Citiţi articolul complet!

Veneţia de dincolo de canale

Venetia

În general nu am răbdare să citesc în detaliu despre locuri pe care le-am vizitat, însă la acest articol lucrurile stau diferit. Am fost la Veneţia de cel puţin 5-6 ori şi am vizitat chiar şi partea "terestră" a acestui oraş, însă prin ochii lui Natty totul pare parcă mai altfel... chiar mai frumos aş putea spune!

Vă las pe voi să descoperiţi mai multe, sincer... chiar este o poveste interesantă care merită citită.

Citiţi articolul complet!

Amsterdam - plan de călătorie

Amsterdam

Escapada lui Ovidiu la Amsterdam este împărţită într-o serie de poveşti, eu v-o recomand pe prima, pentru că ştiu sigur că veţi fi curioşi şi de următoarele. Personal îmi plac foarte tare poveştile lui pentru că sunt sincere, un fel de sinceritate care de multe ori te şi amuză... 

Chair dacă aţi fost la Amsterdam, dacă doar vă doriţi sau nu, acastă serie de articole merită citită. Citiţi articolul complet!

Valencia, City Break de 16 zile

Valencia

Povestea Alexandrei de pe blogul in-turneu.ro are două aspecte mari şi late: unul socio-cultural-turistic, adică ce oameni, ce locuri, ce activități, și al doilea, cel logistic, despre cum a ajuns să experimenteze Valencia în 16 zile cât alții nici într-o lună. 

Citiţi articolul complet!

Sindromul Ierusalim

Ierusalim

Liliana Oprişan descrie pe blogul placerea-de-a-calatorii.ro, Ierusalimul şi sindromul pe care îl cauzează, în doar câteva cuvinte, însă aranjate într-o formă care îţi lasă imaginaţia să zboare până în oraşul sfânt. 

Vă las pe voi să descoperiţi mai multe din impresiile şi experienţele Lilianei de la Ierusalim, chiar de pe blogul ei: Citeşte articolul complet!

Vă doresc un sfârşit de săptămânăfrumos şi mult spor la citit!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers