Lectura de weekend: de la prima lecţie de schi, până la cele mai bune destinaţii din Europa

Lectura de weekend: de la prima lecţie de schi, până la cele mai bune destinaţii din Europa
 
 

Este vineri, avem lectura de weekend! Pentru că mai avem doar câteva zile, după cum spun meteorogologii, până când iarna începe să-şi facă de cap în toată ţara, am decis să vă pregătesc sufleteşte şi să o aşteptăm cu braţele deschise.

V-am pregătit o lectură de weekend care să ajungă atât la sufletul celor care nu şi-au pus niciodată schiurile în picioare, cât şi la cei care adoră să zboare peste cele mai complicate trambuline de pe pârtiile din străinătate.
Să trecem la lucuri serioase…

Cum să-ţi pui schiurile în picioare pentru prima data

Narcisa de la TravelGirls pune negru pe alb în acest articol ceea ce majoritatea gândim după ce "ne urcăm" prima oară pe schiuri: "De ce nu mi-a spus nimeni până acum că schiatul e un sport atât de frumos? Mi-a fost mereu teamă de ideea de a aluneca în viteză, fără control și credeam că-mi va lua o veșnicie să pot înainta pe schiuri fără să mă împiedic în ele…"

Citeşte articolul

Un serial cu lecţii de schi

Un articol GENIAL cu 11 video-uri, care îţi explică exact cum se fac cristianele, cum trebuie schimbată direcţia pe schiuri, poziţiile de bază a mâinilor, a picioarelor, a corpului etc şi care ajunge până la trucuri mai complicate.

Vezi video!

Reguli de siguranţă atât pentru schiori, cât şi pentru snowboarderi

Nici Răzvan Pascu nu a rămas indiferent în faţa acestui subiect şi a redactat un articol care cuprinde cele mai importante reguli nescrise, valabile pentru oricine ajunge pe o pârtie de schi. "Din anul 2000 şi până în prezent, Austria a investit peste 11 milioane de euro în serviciile de salvamont (echipamente şi traininguri), însă siguranţa pe pârtia de schi ţine foarte mult şi de comportamentul schiorilor".

Vezi regulile!

Destinaţii de schi în Europa by skipass.ro

De curând am găsit acest blog: skipass.ro, pe care îl recomand tuturor iubitorilor de sporturi de iarnă. Nu am putut să aleg un post/articol/stire etc, aşa că, vă voi recomanda o pagină întreagă, care cuprinde cele mai importante informaţii generale despre anumite regiuni de schi din Austria, Franţa, Bulgaria, Slovacia şi Elveţia, dar şi informaţii despre staţiuni, pârtii, Lift pass, echipamente etc.

Descoperă lumea skipass.ro

Unde mergem la schi iarna asta?

Alex de la Lumea Mare spune în felul următor: "Poate că ştii deja răspunsul. Poate că te mai gândeşti încă. Încerc să îţi mai dau ceva de lucru. Aşa că, dacă vrei, citeşte mai jos – poate îţi fac cu ochiul regiuni din Italia, poate Franţa, pe lângă cele mai apropiate şi cunoscute din Austria şi Bulgaria".

Vezi destnaţiile!

   

Citeşte şi: Cât costă şi unde se găsesc cele mai ieftine ski pass-uri din Europa,  8 staţiuni de schi pe care trebuie să le încerci si  Concediu "la ghici", partea a II-a - Rânca


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers