Lectura de week-end: cele mai interesante articole de început de octombrie

Lectura de week-end: cele mai interesante articole de început de octombrie
 
 

Săptămâna trecută am găsit o mulţime de articole interesante pe blogurile de turism. Nu am apucat să le trec pe toate în această lectură de week - end, dar am încercat să fac o selecţie cu cele care mi-au plăcut cel mai mult.

Sper să vă placă şi vouă!

Pentru spitalul de copii

Liviu ne-a obişnuit cu articole haioase şi pline de umor. De data aceasta însă tratează o problema foarte serioasă: Spitalul de Copii Louis Ţurcanu – Secţia Terapie Intensivă din Timişoara. Chiar mai mult încearcă să ajute şi organizează o mică licitaţie. Află mai multe despre ce este vorba

City break în Braşov

Când spui city break te gândeşti automat la o capitală europeană. Dar nu este chiar aşa! De ce nu am putea face un city break şi într-un oraş din România? Ai un sfârşit de săptămână în care nu ţi-ai făcut nici un program? Perfect! Poţi vizita Braşovul. De ce? Vă spune Carmina mai multe în articolul ei.

Prin Utah şi Arizona

Prietenii noştri de la micadu.ro îşi continuă peripeţiile pe teritoriul Statelor Unite. De data aceasta ne povestesc despre drumul lor spre Utah, trecând prin Arizona. Au trecut şi prin Parcul National Zion: "Nu pot spune că Zion este mai spectaculos decât Yosemite, sunt diferite, însă cu siguranţă din Zion am plecat mai liniştit şi mai fără ... noxe în plămâni". Au făcut şi câteva poze SUPERBE! Le puteţi vedea aici.

Cea mai frumoasă librărie din lume

Pe blogul Biancăi am găsit un articol superb! Ne povesteşte despre o experienţă unică trăită în Paris în Cartierul Latin. Mai multe nu aş dori să vă dezvălui despre acest articol deoarece mă tem că îi stric farmecul ... vă îndemn să îl citiţi şi voi aici.

Un articol superb despre Oradea

Cezar a scris un articol despre oraşul în care am locuit aproape 4 ani, şi care îmi trezeşte multe amintiri plăcute. Ne povesteşte un pic despre arhitectura oraşului şi ne dezvăluie principalele locuri ce trebuiesc vizitate. Are şi câteva poze foarte frumoase! Aflaţi mai multe aici.

Lumea feerica a apelor turcoaz

Pe blogul Corinei am găsit un articol foarte util despre Parcul Naţional Plitvice din Croaţia. Articolul este foarte bine documentat începând cu o descriere despre parc şi apoi continuând cu o mulţime de informaţii utile pentru oricine doreşte să viziteze parcul. Daca vrei să afli cum ajungi acolo, care sunt preţurile sau ce trasee poţi face te îndemn să citeşti acest articol.

În speranţa că v-au plăcut articolele selectate, vă doresc un week-end relaxant!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers