Lacul Como, minunăția de la umbra Alpilor – GALERIE FOTO

Lacul Como, minunăția de la umbra Alpilor – GALERIE FOTO
 
 
 

Lacul Como a devenit în utlimii ani una dintre cele mai populare destinații turistice din nordul Italiei. Aflat la poalele impunătorilor Alpi, Lacul Como este cel mai faimos lac din Italia, dar și cel mai adânc. Totuși, satele ce par a fi desprinse din secolele trecute care mărginesc acest lac uriaș, în forma literei Y, sunt principala atracție a acestei zone. Vilele somptuase, livezile de măslini și viile ce brodează dealurile line din jur formează peisaje incredibile, pe care vei vrea să le admiri ore în șir.

Sejur de răsfăț în Sunny Beach

Sejur de răsfăț în Sunny Beach

7 nopți cazare, all inclusive
de la 235 Eur
vezi detalii »

Como este un amestec desăvârșit de frumuseți naturale și arhitectură fascinantă. Aflat la mai puțin de 90 de kilometri de Milano, Lacul Como este un paradis natural care a atras călători încă de pe vremea vechilor romani. O excursie în jurul acestui lac înseamnă să explorezi rămășițele vilelor medievale în sate fermecătoare precum Bellagio și Varenna, dar și să admiri, de la distanță, vilele opulente ale celebrităților, cocoțate pe mal.

Săptămână de vis în Rodos

Săptămână de vis în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 285 Eur
vezi detalii »

Admiră peisajele superbe de pe malul lacului Como în galeria de mai jos:

Vacanță la Marea Egee în Halkidiki

Vacanță la Marea Egee în Halkidiki

7 nopți cazare, mic dejun
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.