Lacul Como, minunăția de la umbra Alpilor – GALERIE FOTO

Lacul Como, minunăția de la umbra Alpilor – GALERIE FOTO
 
 

Lacul Como a devenit în utlimii ani una dintre cele mai populare destinații turistice din nordul Italiei. Aflat la poalele impunătorilor Alpi, Lacul Como este cel mai faimos lac din Italia, dar și cel mai adânc. Totuși, satele ce par a fi desprinse din secolele trecute care mărginesc acest lac uriaș, în forma literei Y, sunt principala atracție a acestei zone. Vilele somptuase, livezile de măslini și viile ce brodează dealurile line din jur formează peisaje incredibile, pe care vei vrea să le admiri ore în șir.

Como este un amestec desăvârșit de frumuseți naturale și arhitectură fascinantă. Aflat la mai puțin de 90 de kilometri de Milano, Lacul Como este un paradis natural care a atras călători încă de pe vremea vechilor romani. O excursie în jurul acestui lac înseamnă să explorezi rămășițele vilelor medievale în sate fermecătoare precum Bellagio și Varenna, dar și să admiri, de la distanță, vilele opulente ale celebrităților, cocoțate pe mal.

Admiră peisajele superbe de pe malul lacului Como în galeria de mai jos:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers