La o poveste cu Marius Nedelcu, cântăreţ, manager şi un mare iubitor de călătorii

La o poveste cu Marius Nedelcu, cântăreţ, manager şi un mare iubitor de călătorii
 
 

Nu trebuie să dai foarte multe click-uri să afli despre Marius Nedelcu că este un împătimit al călătoriilor. Pe lângă renumitele ţări europene Olanda, Grecia, Turcia, Franţa, Spania, Suedia, Norvegia sau Finlanda, acesta a vizitat şi numeroase oraşe din Rusia, câteva ţări arabe, a ajuns chiar şi pe continentul american, iar piese precum "Rain", "Obsession" sau "You" l-au pus şi pe câteva drumuri până în Asia

Când am discutat cu Marius am descoperit că poate povesti despre multe locuri vizitate pe îndelete... deci de un iubitor de călătorii.

Îţi plac vacanţele în care mergi să te relaxezi, cele în care explorezi locul, cultura, oamenii sau cele care îţi oferă numeroase activităţi?

Ştiu că poate o să fiu criticat pentru acest răspuns, dar mi-am propus să las cultura pentru pensie... aşa că, prefer relaxarea şi activităţile interesante acum. Muncesc mult şi de asta am nevoie în acest moment.

Care dintre toate aceste locuri în care ai ajuns te-a impresionat cel mai mult şi de ce?

Amsterdam, New York şi Londra sunt orasele mele preferate până acum. Sunt pline de viaţă, agitate, fascinante... viaţa în Siberia mi s-a părut grea, câteva ţări arabe m-au surprins cu diferenţele de mentalitate, iar pe primul loc trebuie să pun vacanţa mea din Croaţia şi săptămâna petrecută pe o barcă, cu care am navigat printre zeci de insule.

A trecut vara, cum ai petrecut-o?

Din ianuarie până în Septembrie am stat în Croaţia pentru un proiect cu World Class şi evident că am profitat şi de vară... este vorba de acele insule superbe de care povesteam mai sus. Din păcate Croaţia nu este la fel de bine promovată precum alte destinaţii, dar sper ca acest lucru să se schimbe. Eu am avut o vară extraordinară în Split, Hvar, Dubrovnik, Zada, Vis, Brac ş.a.

Care este destinaţia turistică în care îţi doreşti să ajungi şi încă nu ai avut ocazia?

Mi-ar plăcea să ajung undeva în Africa şi în Noua Zeelandă. Sper să reuşesc anul viitor.Smile

Ştim că de curând ai lansat un nou single, "Love is Blind", a cărui videoclip a fost filmat în Malta. Povesteşte-ne cum s-au materializat toate acestea şi de ce ai asociat "dragostea oarbă" cu Malta?

Aveam nevoie de o locaţie foarte luminoasă, plină de viaţă, soare ca să evidenţieze faptul că în dragoste totul pare roz, iar atunci când suntem orbiţi de razele plăcute ale soarelui, totuşi, este posibil să nu mai vedem lucrurile aşa cum sunt în realitate. Este ca şi cum am merge prin viaţă cu ochii închişi sau legaţi la ochi.

Care sunt planurile de viitor legate de cariera ta muzicală?

Deocamdată mă ocup de promovarea acestui single, care a fost lansat în această toamnă... interviuri, şedinţe foto, evenimente, Facebook, alte câteva înregistrări, concerte ş.a.

Dacă ai avea posibilitatea să cânţi în orice loc de pe glob, unde ai face-o şi de ce?

Aş vrea să cânt undeva în America de Sud. Mi se pare că acolo ei s-au născut pentru a petrece, iar atmosfera cred că ar fi incendiară.

Bănuim că te întâlneşti des cu fanii români când pleci în străinăte. Care este cel mai îndepărtat loc în care te-au recunoscut aceştia?

Am întâlnit fani Români în Tunisia pe plaja, în New York, în Londra la hotel, în Dubrovnik într-un restaurant şi în multe alte locuri. Uneori am fost încântat, alteori am fost trist, pentru că au plecat din ţară pentru un trai mai bun şi tot nu l-au găsit.

 

Dacă doriţi să îl întrebaţi şi voi pe Marius despre călătoriile lui intraţi pe pagina lui de Facebook

Poze cu Marius Nedelcu din vacanţe


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers