La mulţi ani 2013!

La mulţi ani 2013!
 
 

Un an s-a încheiat şi unul nou începe. Sper ca 2013 să ne aducă tuturor multe surprize plăcute şi foarte multe călătorii! Smile

Pentru mine personal, anul 2012 a însemnat pentru prima dată trei concedii (binemeritate Tongue Out) în care am putut savura frumuseţea Croaţiei (Split, Trogir, Parcul Naţional Plitvice, Parcul Naţional Krka), am admirat istoria Pragăi, m-am plimbat prin Roma şi Vatican, am vizitat la pas Veneţia, şi am fotografiat originalitatea Florenţei. Fiecare vizită ne-a făcut mai bogaţi în impresii şi a adăugat multe poze colecţiei noastre. Cu bucurie mi s-a confirmat că microbul călătoriei s-a transmis şi la junioara mea Irina care a savurat fiecare călătorie şi la întoarcere i-a înnebunit pe toţi, dar mai ales pe mine cu o întrebare scurtă "Tati, unde mai plecăm?".

Un lucru nou pentru mine a fost decizia de a vizita şi ţara noastră mai extins decât în anii precedenţi şi astfel am vizitat timp de 9 week-end-uri multe locuri minunate : Cetatea Dacică de la Costeşti, Parcul Naţional Retezat, Cetatea de la Alba Iulia, Cascada Vârciorog, Peştera Gheţarului de la Scărişoara, Peştera Urşilor, Peştera Meziad, zona Padiş şi Boga. Sunt multe locuri minunate în România şi în anul care tocmai a început voi continua periplul pe plaiurile mioritice.

2012 mi-a adus şi bucuria să încep un proiect pe care mi-l doream de mult timp : blogul Ghiduri-Turistice.info. Împreună cu Florin am încercat să ne dedicăm cât mai multe ore acestui proiect de suflet deşi de multe ori job-ul ne-a împiedicat să facem tot cât ne-am dorit. Dar este important că am început.Smile

Mă bucur ca am reuşit să creem în blogosfera românească câteva proiecte deosebite şi unice : 7 zile cu 7 prieteni în Retezat, Povesteşte-ne despre vacanţa ta şi actualul 499 de motive să fii turist în România. Prin fiecare proiect am reuşit să descoperim poveşti noi şi oameni deosebiţi.

Vă mulţumesc tuturor care ne citiţi şi sper să continuaţi să faceţi acest lucru. M-ar bucura să vă alăturaţi cât mai mulţi clubului Ambasador Ghiduri-Turistice.info şi astfel să formăm cea mai puternică echipă de călători şi bloggeri din România. Vă dezvălui că pregătim un eveniment unic în România pentru toţi ambasadorii noştri, mai multe detalii vom avea în februarie.

Vă doresc un 2013 plin de călătorii!

Poze desoebite cu focurile de artificii din intreaga lume


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers