La 1500 kilometri de România există o ţară în care nu se plătesc taxe şi nu există şomeri

La 1500 kilometri de România există o ţară în care nu se plătesc taxe şi nu există şomeri
 
 

ŞTIAŢI CĂ: La doar 1500 kilometri de România există o ţară în care nu se plătesc taxe şi nu există şomeri. Este ţara cu cei mai mulţi milionari pe metru pătrat din întreaga lume, cele mai multe telefoane, cele mai multe iahturi, cei mai mulţi dentişti şi cei mai mulţi farmacişti.

Este al doilea cel mai mic stat independent ca mărime din lume şi locul în care se găseşte cel mai mare număr de milionari pe cap de locuitor. După cum probabul v-aţi dat seama, este vorba despre Monaco.

Statul Monaco este o monarhie constituţională condusă de familia Grimaldi din 1419. Are o populaţie aproximativ cât cea a Sighişoarei, care locuieşte pe o suprafaţă de 2 kilometri pătraţi, iar principala sursă de venit este turismul.

Este renumit ca fiind una din cele mai scumpe locații de pe pământ şi ca un rai al. Luxul și frumusețea sunt asociate cu Monaco precum și boutiqurile sale ce poartă nume celebre (Chanel, Prada, Armani, etc.), restaurante luxoase și familia regală.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers