La 1500 kilometri de România există o ţară în care nu se plătesc taxe şi nu există şomeri

La 1500 kilometri de România există o ţară în care nu se plătesc taxe şi nu există şomeri
 
 
 

ŞTIAŢI CĂ: La doar 1500 kilometri de România există o ţară în care nu se plătesc taxe şi nu există şomeri. Este ţara cu cei mai mulţi milionari pe metru pătrat din întreaga lume, cele mai multe telefoane, cele mai multe iahturi, cei mai mulţi dentişti şi cei mai mulţi farmacişti.

Este al doilea cel mai mic stat independent ca mărime din lume şi locul în care se găseşte cel mai mare număr de milionari pe cap de locuitor. După cum probabul v-aţi dat seama, este vorba despre Monaco.

Statul Monaco este o monarhie constituţională condusă de familia Grimaldi din 1419. Are o populaţie aproximativ cât cea a Sighişoarei, care locuieşte pe o suprafaţă de 2 kilometri pătraţi, iar principala sursă de venit este turismul.

Este renumit ca fiind una din cele mai scumpe locații de pe pământ şi ca un rai al. Luxul și frumusețea sunt asociate cu Monaco precum și boutiqurile sale ce poartă nume celebre (Chanel, Prada, Armani, etc.), restaurante luxoase și familia regală.

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.