Kayak – aplicaţia pentru cele mai bune oferte de vacanţă

Kayak – aplicaţia pentru cele mai bune oferte de vacanţă
 
 

Fie că e vorba de biletul de avion, camera de hotel sau orice alt serviciu inclus în bugetul tău de vacanţă, cu siguranţă vrei să te asiguri că îl ai la cel mai bun preţ. La asta s-au gândit şi cei care au creat aplicaţia Kayak. Aceasta îţi aduce comparativ cel mai mic tarif din mediul online pentru vacanţa ta.

Cum utilizezi aplicaţia Kayak

Pe PC sau tabletă poţi utiliza motorul de căutare integrat în site-ul kayak.com. Tot de acolo poţi descărca aplicaţia de mobil, disponibilă pentru iOS, Android, Windows Phone şi Kindle Fire.

Kayak

Cu ce te ajută Kayak

Fie că ai nevoie de cazare, bilete de avion sau rent-a-car, fie că vrei o vacanţă completă, poţi utiliza micul motor de căutare pentru a nu-ţi mai pierde vremea pe toate siteurile. Cool

Kayak

Dacă îţi faci cont (prin Facebook, Google+ sau o adresă de email), aplicaţia îţi trimite automat şi alerte pentru destinaţiile de interes. Astfel vei afla din timp dacă biletele de avion pentru vacanţa ta de vis sunt mai ieftine în următoarea perioadă şi nu numai. În plus, îţi poţi sincroniza informaţiile despre călătorii şi poţi face rezervări mult mai repede.

Tot prin Kayak, ai la dispoziţie Travel Hacker, un ghid ingenios adunat din cele mai importante căutări realizate cu ajutorul aplicaţiei, pentru a-ţi face ţie viaţa mai uşoară. Vei descoperi aici cele mai populare destinaţii, dar şi cele mai ieftine sau sfaturi pentru călătorie pe întregul glob.

Kayak

Tu ce alte aplicaţii foloseşti pentru vacanţele tale?

     

Descoperă şi mai multe soluţii ingenioase pentru vacanţele tale în lista noastră cu sfaturi utile pentru călătorii!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers