Kayak – aplicaţia pentru cele mai bune oferte de vacanţă

Kayak – aplicaţia pentru cele mai bune oferte de vacanţă
 
 
 

Fie că e vorba de biletul de avion, camera de hotel sau orice alt serviciu inclus în bugetul tău de vacanţă, cu siguranţă vrei să te asiguri că îl ai la cel mai bun preţ. La asta s-au gândit şi cei care au creat aplicaţia Kayak. Aceasta îţi aduce comparativ cel mai mic tarif din mediul online pentru vacanţa ta.

Cum utilizezi aplicaţia Kayak

Pe PC sau tabletă poţi utiliza motorul de căutare integrat în site-ul kayak.com. Tot de acolo poţi descărca aplicaţia de mobil, disponibilă pentru iOS, Android, Windows Phone şi Kindle Fire.

Kayak

Cu ce te ajută Kayak

Fie că ai nevoie de cazare, bilete de avion sau rent-a-car, fie că vrei o vacanţă completă, poţi utiliza micul motor de căutare pentru a nu-ţi mai pierde vremea pe toate siteurile. Cool

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Kayak

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Dacă îţi faci cont (prin Facebook, Google+ sau o adresă de email), aplicaţia îţi trimite automat şi alerte pentru destinaţiile de interes. Astfel vei afla din timp dacă biletele de avion pentru vacanţa ta de vis sunt mai ieftine în următoarea perioadă şi nu numai. În plus, îţi poţi sincroniza informaţiile despre călătorii şi poţi face rezervări mult mai repede.

Tot prin Kayak, ai la dispoziţie Travel Hacker, un ghid ingenios adunat din cele mai importante căutări realizate cu ajutorul aplicaţiei, pentru a-ţi face ţie viaţa mai uşoară. Vei descoperi aici cele mai populare destinaţii, dar şi cele mai ieftine sau sfaturi pentru călătorie pe întregul glob.

Kayak

Tu ce alte aplicaţii foloseşti pentru vacanţele tale?

     

Descoperă şi mai multe soluţii ingenioase pentru vacanţele tale în lista noastră cu sfaturi utile pentru călătorii!

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.