Islanda incredibilă în 5 video-uri memorabile

Islanda incredibilă în 5 video-uri memorabile
 
 

Împreună descoperim cele mai frumoase locuri din Islanda. Pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, astăzi avem ocazia de a privi o selecție de astfel de imaigini impresionante, toate adunate în video-uri care ne lasă fără cuvinte. Dacă te-ai gândit deja cum ar fi să ajungi pe acest tărâm magic, acoperit cu plaje negre, cascade impresionante și peisaje naturale incredibile, dacă visezi deja să admiri Aurora Boreală, atunci video-urile de mai jos vor fi inspirație în plus pentru tine. Dacă nu, atunci te invităm să te delectezi cu imaginile și să te pregătești pentru vacanță cât de curând. 

Vizionare plăcută!

Iceland Aurora

Iceland Aurora from Iceland Aurora Films on Vimeo.

FYRST - The highline expedition to Iceland

FYRST - The highline expedition to Iceland from Hanibal Sport on Vimeo.

Midnight Sun | Iceland - 4K

Midnight Sun | Iceland - 4K from SCIENTIFANTASTIC on Vimeo.

Iceland, Eyjafjallajökull - May 1st and 2nd, 2010

Iceland, Eyjafjallajökull - May 1st and 2nd, 2010 from Sean Stiegemeier on Vimeo.

BEYOND NATURE Iceland Timelapse

BEYOND NATURE Iceland Timelapse - 아이슬란드 from aprilgarden on Vimeo.

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTubeCool


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers