Islanda în 28 de poze incredibile

Islanda în 28 de poze incredibile
 
 

Dacă până acum mă gândeam la Islanda doar ca la o ţară îndepărtată şi friguroasă, în ultima vreme am început să-mi schimb părerea cu ajutorul fotografiilor de pe internet. Se pare că tot mai mulţi fotografi talentaţi ajung în această ţară frumoasă şi se întroc de acolo cu poze deosebite, care pur şi simplu îţi taie respiraţia! Cu siguranţă, peisajele superbe şi liniştea, pe care o poţi "citi" parcă din imagini, te vor face şi pe tine să vrei să ajungi acolo într-o zi!

Cu toate că este un pământ relativ nou, din punct de vedere geologic, Islanda are un relief spectaculos. Situat între Oceanul Atlantic şi Oceanul Arctic şi între plăcile continentale ale Americii de Nord şi ale Eurasiei, relieful s-a conturat rapid în forme extreme, de la munţi şi vulcani, la gheţari, gheizere şi fiorduri.

Dacă încă nu te-am convins şi pe tine că trebuie să mergi în vacanţă în Islanda, atunci te las cu galeria foto şi peisajele islandeze sigur îţi vor fura privirea şi te vor pune pe gânduri!

Poze deosebite din Islanda


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers