Invisible Us – un proiect inovator, care va repune România pe harta lumii

Invisible Us – un proiect inovator, care va repune România pe harta lumii
 
 

Invisible Us este un nou proiect, ce va debuta în aprilie 2015, despre care cu siguranţă vei dori să ştii mai multe. Ioana Budeanu şi Vlad Semen sunt iniţiatorii acestuia, iar cei doi şi-au propus să readucă ţara noastră în atenţia lumii prin Invisible Us.

Ce înseamnă Invisible Us

Proiectul constă într-o călătorie pe 6 continente, în împlinirea viselor a peste 100 copii, în construirea unei şcoli şi în reportaje foto despre viaţa localnicilor de pe glob. Cei doi şi-au propus o campanie unică, inovatoare, ce ţinteşte spre schimbarea mentalităţii învechite. Astfel, ei urmăresc schimbarea imaginii României şi sprijinirea tinerilor dornici de a-şi atinge un vis, prin educaţie. 

Invisible Us este un proiect inovator deoarece propune lumii două laturi de abordare a schimbării: întâi din interior – o călătorie către sine și către lume, în care oamenii vor spune povești care vor rezona cu noi, apoi din exterior – împlinirea viselor a peste 100 de copii de pe 6 continente, construirea unei școli, promovarea României și românilor în lume. Acest proiect va aduce recunoaștere și solidaritate pe plan mondial.

Cine sunt Ioana Budeanu şi Vlad Semen

Ioana Budeanu și Vlad Semen au o experiență în presă de 10 ani, au lucrat la peste 50 de proiecte și campanii originale cu mari companii din România și din afară și își doresc să promoveze România în lume și să transmită emoții, povești de neuitat și portrete ale localnicilor lumii. Vor realiza acest lucru atât pe site-urile dedicate, cât și pe rețele sociale, vor scrie o carte și vor realiza un film documentar despre Invisible Us. După acest proiect, compania lor – Baraka Semen – va împlini visele copiilor din lumea întreagă, datorită recunoașterii câștigate și cu ajutorul marilor brand-uri internaționale.

"Am creat acest proiect din dorința profundă de a ajuta tinerii să își împlinească visele. Ei sunt viitorul nostru. Avem o datorie morală și o responsabilitate imensă să îi încurajăm și să îi ghidăm pe copii, astfel încât să nu se simtă invizibili, nesemnificativi și uitați. Călătorind pe șase continente și împărtășind poveștile localnicilor lumii, vom demonstra că oamenii sunt peste tot la fel: cu vise, tristeți, iubiri și suferințe, care pot fi alinate prin compasiune și prin dragoste, fiind acolo pentru ei, ascultându-i, rezonând cu ei și trimițându-le un gând bun chiar și din spatele unui computer. Împreună putem schimba viitorul!”,  susține Ioana Budeanu.

Mai multe detalii găsiți aici:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers