Întrebare de sezon: vacanţă la munte sau la mare?

Întrebare de sezon: vacanţă la munte sau la mare?
 
 

Pe măsură ce temperaturile încep să crească, gândurile noastre încep să zboare la vacanță. Există o mulțime de locuri minunate care abia așteaptă să fie descoperite, dar înainte de a te pierde printr-o multitudine de destinații, trebuie să-ți pui o întrebare importantă: vacanță la munte sau la mare?

Fiecare are o preferință! Unii dintre noi adoră să fugă de căldurile insuportabile pe munte și să-și petreacă vacanța cutreierând peisaje mirifice. În schimb, alții îmbrățișează soarele și nu concep să treacă vara fără să fii făcut o baie în mare.

Vacanță în creierii munților

Vacanta in creierii muntilor

Natura superbă din munți este un adevărat paradis pe timp de vară. Poți sta cu cortul în zone izolate, poți face drumeții și poți explora cele mai minunate locuri. Toate astea pe o vreme plăcută, care nu te sufocă. Natura este mereu verde, iar liniștea din creierii munților te încarcă cu energie pozitivă, cât să-ți ajungă pentru tot anul.

Culmile înalte îți oferă panorame ce îți taie respirația, iar bolta cerească pe timp de vară este un spectacol impresionant de lumini. Dacă urci suficient de sus, te vei putea plimba prin zăpadă, chiar și în cele mai fierbinți zile de august.

Inspirație de pe creste

Acum că ți-am stârnit curiozitatea, îți oferim și o galerie cu cele mai impresionante peisaje montane din România și nu numai.

Vacanță pe plajele fierbinți

Vacanta la mare

Vara este sinonim cu soarele și marea, iar o vacanță pe o plajă sclipitoare este visul multor călători. Fie că nu îți dorești decât să lenevești la soare și să lucrezi la bronzul perfect sau ești dependent de adrenalină, iar marea este locul tău de joacă favorit, un concediu pe o plajă minunată este cu siguranță în plan în acest sezon.

Deși nu pare a fi un tip de destinație prea divers, vacanța la mare poate avea multe forme. Poți petrece un concediu distractiv pe cele mai în vogă plaje, unde petrecerea nu se termină decât la începutul toamnei. Sau, dacă își dorești ceva mai relaxant, poți alege o plajă pustie unde să fi doar tu și valurile. Ce spui de întreceri cu sky jet-urile sau zone ideale pentru snorkeling sau chiar scufundări? Unele dintre cele mai frumoase colțuri de pe pământ se află sub luciul apei. Orice ar fi, vacanța la mare înseamnă multă distracție și soare.

Inspirație de pe plajă

Dacă o vacanță la mare îți surâde, noi ți-am pregătit și o galerie cu imagini de pe cele mai frumoase plaje atât de pe litoralul românesc, cât și din zone mai exotice.

După atâtea imagini frumoase e timpul să te decizi! Ce vei alege în acest sezon: marea sau muntele? 


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers