Intrăm în cele mai luxoase avioane private din lume

Intrăm în cele mai luxoase avioane private din lume
 
 

De mică îmi doream să zbor cu avionul, visul meu s-a îndeplinit ceva mai târziu. Văzând că visurile se îndeplinesc mi-am propus ca în viitor să am propriul meu avion. E cam îndrăzneaţă dorinţa mea dar nu o să încetez niciodată să visez, aşa că, vă invit să ne delectăm cu unele dintre cele mai luxoase avioane din lume.

#1. Cessna Citation Longitude

Are o capacitate maximă de 12 persoane şi costă aproximativ 26 milioane de dolari. Interiorul avionului este spaţios, pot fi puse bagaje, un expresor şi chiar şi un cuptor cu microunde. Fotoliile foarte spaţioase sunt poziţionate în faţa geamurilor care asigură multă lumină naturală. De asemenea, baia este spaţioasă.

Cessna Citation Longitude

Fotografie preluata de pe cessna.txtav.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

#2. Airbus

Are o gamă variată de avioane personale care în funcţie de dimensiunea lor pot costa între 72 și 110 milioane de dolari. În imaginea de mai jos puteţi vedea un Airbus ACJ319 cu o capacitate de 8 persoane. Are cabina cea mai spaţioasă şi înaltă dintre toate avioanele cu caracter business. Cei care optează pentru un avion de tip Airbus' VIP wide-body vor beneficia de o zonă unde se poate lua masa sau se pot ţine sedinţe.

#3. Gulfstream G650

Are cabina cea mai lungă şi cea mai spaţioasă dintre toate avioanele particulare. Toaleta este spaţioasă şi foarte modernă. Fotoliile sunt pluşate iar atunci când vrei să dormi se întind transformându-se în pat. Costul unui avion de acest tip este de aproximativ 65 milioane de dolari.

#4. Embraer Lineage 1000E

Cabina avionului oferă un spaţiu de 1000 de metri cubi de lux care pot fi împărţiţi în 5 zone distincte în care putem găsi fotolii şi canapele confortabile. Ca şi cum nu ar fi de ajuns, avionul dispune şi de un dormitor cu un pat mare și o baie proprie.

Embraer Lineage 1000E

Fotografie preluata de pe embraerexecutivejets.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

#5. Boeing 747-8 VIP

Este cel mai mare avion construit vreodată cu un spaţiu de 4786 metri pătraţi oferind: o cabină, un lounge, un birou şi o sală de mese. Fără articolele din interior avionul acesta costă 367 milioane de dolari.

Cu care dintre aceste avioane ți-ar plăcea să călătorești prin lume?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers