Inspiraţie pentru tine: Praga incredibilă şi cum să ajungi la ea mai repede – GALERIE FOTO

Inspiraţie pentru tine: Praga incredibilă şi cum să ajungi la ea mai repede – GALERIE FOTO
 
 
 

Praga a câştigat tot mai mult teren între destinaţiile perfecte pentru un city break de toamnă şi nu e de mirare. Capitala Cehiei este un oraş încărcat de cultură şi istorie, dar şi numai bun pentru distracţie şi vacanţe active. O combinaţie reuşită pentru orice tip de vacanţă şi pentru orice tip de turist pornit să o exploreze. Să vedem împreună ce trebuie să ştim pentru un city break reuşit în Praga.

Zboruri spre Praga

Mai puţine companii aeriene operează zboruri către Praga. Distanţa faţă de România nu este extrem de mare, astfel că poţi opta şi pentru alte mijloace de transport până în capitala Cehiei. În orice caz, ştii deja că ţi-am pregătit o listă cu informaţii în acest sens, dar şi câteva sugestii pentru cazare şi alte informaţii utile despre costuri în articolul cât costă un city break în Praga în toamnă >

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

3 sau 7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 435 Eur
vezi detalii »

Atracţii turistice din Praga

Podul Carol, Grădina Zoologică şi Castelul din Praga sunt numai câteva dintre atracţiile simbol al capitalei Cehiei. Nu uita nici să guşti delicatesele locale stropite din belşug cu bere produsă în Praga... deja ai prea multe obiective turistice pe listă? Citeşte ghiduri noastre:

Vacanță la Marea Egee în Halkidiki

Vacanță la Marea Egee în Halkidiki

7 nopți cazare, mic dejun
de la 175 Eur
vezi detalii »

Poze deosebite din Praga

Şi acum că tot ţi-am spus ce, cum, unde, cât, îţi mai dăm şi o serie de poze care să te inspire pentru un city break în Praga:

Sejur de neuitat în Zakynthos

Sejur de neuitat în Zakynthos

7 nopți cazare, demipensiune, zbor din București
de la 430 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.