Inspiraţie pentru tine: Praga incredibilă şi cum să ajungi la ea mai repede – GALERIE FOTO

Inspiraţie pentru tine: Praga incredibilă şi cum să ajungi la ea mai repede – GALERIE FOTO
 
 

Praga a câştigat tot mai mult teren între destinaţiile perfecte pentru un city break de toamnă şi nu e de mirare. Capitala Cehiei este un oraş încărcat de cultură şi istorie, dar şi numai bun pentru distracţie şi vacanţe active. O combinaţie reuşită pentru orice tip de vacanţă şi pentru orice tip de turist pornit să o exploreze. Să vedem împreună ce trebuie să ştim pentru un city break reuşit în Praga.

Zboruri spre Praga

Mai puţine companii aeriene operează zboruri către Praga. Distanţa faţă de România nu este extrem de mare, astfel că poţi opta şi pentru alte mijloace de transport până în capitala Cehiei. În orice caz, ştii deja că ţi-am pregătit o listă cu informaţii în acest sens, dar şi câteva sugestii pentru cazare şi alte informaţii utile despre costuri în articolul cât costă un city break în Praga în toamnă >

Atracţii turistice din Praga

Podul Carol, Grădina Zoologică şi Castelul din Praga sunt numai câteva dintre atracţiile simbol al capitalei Cehiei. Nu uita nici să guşti delicatesele locale stropite din belşug cu bere produsă în Praga... deja ai prea multe obiective turistice pe listă? Citeşte ghiduri noastre:

Poze deosebite din Praga

Şi acum că tot ţi-am spus ce, cum, unde, cât, îţi mai dăm şi o serie de poze care să te inspire pentru un city break în Praga:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers